poster

The Occupant

The Occupant (2020)

Режисер: David Pastor, Àlex Pastor

рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

An unemployed executive is forced to sell his apartment. When he discovers that he still has the keys, he becomes obsessed with the family that now lives there and decides to recover the life he has lost, at any price.

Слики

The Occupant

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ајкула 2 (1978)

    image
    Шефот на полицијата на островот Амити мора да се бори повторно со човекојадна голема бела ајкула по нападот на брод со тинејџери меѓу кои е и неговиот син.
  • Носители (2009)

    image
    Пипер Перабо, Крис Пајн, Емили Ван Камп и Џош Бери играат во оваа апокалиптична приказна за пандемија која се шири во САД и за 4 пријатели во бегство, кои...
  • Ајкула (1975)

    image
    Импресивна авантура на Стивен Спилберг за огромна бела ајкула која пристигнува на бреговите на плажа во Нова Англија и опустошува сè со крвавите напади на пливачите.
  • Ајкула 3-Д (1983)

    image
    Синовите на полицискиот шеф Броди мора да ги штитат граѓаните во тематскиот парк Морски свет кога во паркот со нив ќе се заглави ајкула од 10,6 метри.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.