СОДРЖИНА

Форест Гамп је човек ниске интелигенције. Без обзира на то, он има диван живот и сведок је бројних историјских момената из друге половине 20. века. Без имало муке, Форест учи Елвиса да игра, постаје звезда америчког фудбала, упознаје Џона Кенедија, Линдона Џонсона и Ричарда Никсона, бива одликован у Вијетнамском рату, побеѓује кинеску репрезентацију у стоном тенису, учествује у откривању афере "Вотергејт", претрчава Америку уздуж и попреко, и на крају постаје први инвеститор у "Епл" компјутере. За све то време, Форест не заборавља Џени (Робин Рајт Пен), девојку коју је заволео још као дечак, а која кроз шездесете и седамдесете године прошлог века не пролази тако глатко као Форест.

Слики

Форест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест ГампФорест Гамп

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.