рејтинг: 4.6/10
Оценка на корисникот: 6/10
(22 гласови)

Содржина

Проектот „Диносаурус“ зборува за експедиција за татко и син во Конго, со придружба на екипа за ТВ документарци. Кога сите актери на филмот мистериозно ќе исчезнат, пронајдената снимка ќе покаже вознемирувачки снимки од диносауруси, за кои се верувало дека изумреле пред 65 милиони години.

Слики

Проект динусаурусПроект динусаурусПроект динусаурусПроект динусаурусПроект динусаурусПроект динусаурусПроект динусаурус

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мрачна вода (2007)

    image
    Грејс, нејзиното момче Адам и нејзината помала сестра, Ли се на одмор во северна Австралија, и одлучуваат да одат на пловење по реката со Џим, нивниот водич....
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Стрелец (2021)

    image
    Ранчер на границата на Аризона се обидува да заштити младо момче од Мексико кое бега од мексиканскиот картел и платениците кои го бркаат во САД.
  • Ијон Флакс (2005)

    image
    Leto 2415. 400 let potem ko je smrtonosni virus pomoril več kot polovico človeštva, preživeli živijo v močno zastraženem mestu Bragna, ki jih loči od preostalega...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.