Новости Страница 1

WhatsApp uvodi logovanje bez lozinke za iOS

• недела, 12 мај 2024 15:05

Aplikacija za komunikaciju WhatsApp  uvodi podršku za passkeys u iOS verziji aplikacije.Passkeys dolazi u iOS aplikaciju posle nedavne verzije za Android. Korisnici Meta aplikacije mogu koristiti biometrijsku identifikaciju iPhone-a za prijavu – Face ID ili Touch ID – ili šifru svog telefona.Takođe znači da se možete prijaviti čak i kada niste povezani sa mrežom, jer vaš telefon čuva autentifikacioni ključ.

Viber u Hrvatsku uvodi “zaštitu poziva”

• четврток, 9 мај 2024 16:26

Poznata kompanija za pružanje usluga komunikacije preko audio i video poziva, slanje poruka Rakuten Viber uvela je novu opciju koja će sa dopasti mnogim korisnicima. Identifikacija pozivatelja sada je dostupna hrvatskim korisnicima Androida i omogućava im zaštitu od spama.Od sada će prilikom dolaznih poziva s nepoznatih brojeva, korisnici Vibera videti poruku upozorenja koja označava poziv kao ‘siguran’ ili kao mogući spam.

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

• среда, 8 мај 2024 09:24

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja 2024. Video ponuda će ubuduće biti na Sport1.de kao centralno video odredište na webu i aplikaciji. Sport1 Extra pokrenut je u septembru 2021. Fudbalske utakmice nemačke Bundeslige za žene (VBL) biće opet na pay-TV Sport1 koji nastaviti da prikazuje najmanje 30 VBL utakmica po sezoni uživo na svom besplatnom TV kanalu u sezonama 2024/25 i 2025/26.

WhatsApp uvodi opciju : Pozivanje ljudi bez pozivanje u kontakte

• недела, 5 мај 2024 09:53

 
Poznata aplikacija za komunikaciju WhatsApp radi na opciji preko koje će korisnici moći da pozivaju ljude direktno iz aplikacije, a da nisu memorisani  kao kontakti u teleofnu. Ova funkcija dostupna je za testiranje korisnicima koji imaju beta aplikaciju za Android,  verziju 2.24.9.28.
Na ovaj način će se za pozivanje koristiti internet podaci, u pozivi će biti jeftiniji nego sada kada  zovete nekoga u inostranstvo Za sada nema informacija   kada će ova funkcija biti dostupna za korisnike širom sveta.

Ziggo Sport produžio prava na Serie A do 2029. godine

• петок, 3 мај 2024 15:10

Holandski sportski kanal Ziggo Sport  produžio je prava prenosa sa italijanskom fudbalskom ligom Serijom A na  pet godina, tačnije do 2029 godine. Ziggo Sport je otkupio i prava prenosa na Kup Italije i Superkup Italije.Pored toga pomenuta stanica prenosiće špansku LaLigai belgijsku Pro lige.
 

Kompaktan kompletan sustav: L42ms Classic iz JBL-a

• вторник, 30 април 2024 18:21

 
Sustav JBL L42ms Classic nudi Hi-Res rezoluciju od 24 bita / 96 kHz, tako da ništa ne stoji na putu streamingu ili reprodukciji glazbenih datoteka visoke rezolucije.
Piše: Darko Brlečić
Sve-u-jednom uređaj namijenjen je za dobar akustični dojam zahvaljujući širokom i ravnomjerno zračećem zvučnom polju, čemu, prema riječima proizvođača, pridonosi i zakošena struktura tijela od pravog drvenog furnira, koji je dostupan u prirodnom ili crnom izgledu oraha.

Nova Nokia 3210 (4G)vraća se u prodaju

• недела, 21 април 2024 15:39

Finski proizvođač telefona HMD, vlasnik Nokia brenda, ubzo će predstaviti osam novih modela telefona među kojima je i unapređena  Nokia 3210 koja će imati 4G podršku.
Osim Nokia 3210 4G, biće prikazani modeli Nokia 235 4G, HMD T21, HMD Pulse+, HMD Pulse Pro i druge. Najzanimljiviji od pomenutih uređaja je svakako legendarni Nokia 3210 telefon, čije će ime ovog puta biti Nokia 3210 4G. Telefoni će  biti dostupni u najmanje tri boje: plavoj Scuba Blue, crnoj Grunge Black i zlatno-žutoj  Y2K Gold.

Instagram ubacuje status na korisničke profile

• недела, 21 април 2024 08:44

Dosad su Notesi bili vidljivi iz inboxa u Instagramu, uskoro će biti vidljiv na korisničkim profilima,tako da će se povećati vidljivost funkcije. Instagram je ubacio reply opciju u Notes u decembru prošle godine. Notes je sličan Storiesima i ažuriranja će se zadržati 24 sata, i biće vidljiv zajedničkim pratiocima Opcija Notes za ažuriranje statusa biće zapaženija u aplikaciji Instagram.

Strategije za zdraviju ravnotežu između tehnologije i stvarnog svijeta

• вторник, 16 април 2024 21:32

 
Skraćivanje vremena provedenog pred ekranom i postizanje zdravije ravnoteže između korištenja tehnologije i iskustava u stvarnom svijetu ključno je za opću dobrobit. Evo nekoliko strategija:
Postavite jasne granice : Odredite određena vremena kada su ekrani dopušteni i kada su zabranjeni. To može uključivati ​​nepostojanje ekrana tijekom obroka, prije spavanja ili tijekom vremena s obitelji.

Почеток « 1 2 3 ... 76 77 78 » Крајот

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.