Мои канали

филтер

  • Сите
  •  филм
  •  Серии
  •  спорт
  •  информации
  •  Документарен
  • Вечерва
MRT1
06:45
Македонија наутро
09:15
Музичко интермецо
09:50
Си било еднаш
10:00
ВЕСТИ
10:20
Од А до Ш
10:30
Ѕвон
11:25
Дајте музика
12:15
Напред, Диего!
12:40
Лалалупси
13:00
ВЕСТИ
13:20
Пријатели
13:45
Отворено студио
15:50
Ѕвон
16:45
Музичко интермецо
17:00
Дневник 1
17:30
Спорт
17:40
Метео
17:55
ЛШ Ракомет: Кокс - Еурофарм Р.
19:40
Дневник 2
20:10
Спорт
20:20
Метео
20:25
Агенда 35
21:00
Преспав
21:35
Пријатели
22:00
На пат кон дното
22:50
Дневник 3
23:05
Спорт
23:15
Метео
23:20
Проклетите Јунајтед
00:55
ЛШ Ракомет: Кокс - Еурофарм Р.
02:15
Дневник 2
02:45
Спорт
02:52
Метео
02:55
Македонија наутро
05:25
Музичко интермецо
06:00
Македонски народни приказни
MRT2
07:16
Пријатели
07:39
Народна музика
08:00
Mirëmëngjesi-Добро утро
10:00
Топ вести-Top lajme
10:18
Музички спотови
10:35
Да учиме заедно-Të mësojme se bashku
11:07
5 плус- 5 plus
11:39
Народна музика
12:00
Вести-Lajme
12:18
Аргумент-Argument
13:40
Забавна музика
14:00
Топ вести-Top lajme
14:18
Музички спотови
14:30
Видик
15:00
Санчантео
15:30
Вести на турски јазик
15:40
Практични рецепти-Praktik lezzetler
15:51
Славни јунаци-Kınalı kuzuluar
17:01
Мојот Турски-Türkeçem
17:06
Пресвртници-Kilometre Taslari
17:11
Домашни Ракотворби-El yapımı
17:16
Музички спотови на турски јазик
17:30
Дневник на турски јазик
17:50
Музички спотови на турски јазик
18:00
Лалалупс
18:22
Приказни за деца-Përralla për fëmijë
18:30
Дневник 1-Ditari 1
19:05
Метео
19:10
Пријатели
19:33
Наследство-Nga brezi në brez
20:06
По смртта-Pas vdekjes
21:20
Забавна музика
22:00
Дневник 2-Ditari 2
22:35
Метео
22:38
На пат кон дното
23:25
Про вита-Pro vita
00:00
Флеш вести-Flesh lajme
00:05
Про вита-Pro vita
00:26
Наследство-Nga brezi në brez
01:08
Пријатели
01:30
Одјавување на програмата
Sitel
06:45
ЈА САКАМ МАКЕДОНИЈА
10:00
ФАМИЛИЈАТА РЕЈ
11:20
МАКЕДОНСКИ СТАРИ ПРИКАЗНИ
12:00
ВЕСТИ
12:10
ПРАКТИЧНА ЖЕНА
13:30
ДАЛЕКУ ОД ДОМА
14:30
ИСТАНБУЛСКАТА НЕВЕСТА
15:30
УКРАДЕНО МИНАТО
16:00
ВЕСТИ
16:30
УКРАДЕНО МИНАТО
17:00
БРЗА КУЈНА
17:50
СЕ ИЛИ НЕШТО
19:00
ДНЕВНИК
19:40
ИСТАНБУЛСКАТА НЕВЕСТА
21:00
УКРАДЕНО МИНАТО
22:00
ДАЛЕКУ ОД ДОМА
23:00
ДНЕВНИК
23:40
ЧИКАГО ФД
Kanal5
07:00
Здраво Македонијо
10:00
Ние и вие
11:00
ВЕСТИ
11:10
Ние и вие
12:30
Македонски приказни
13:30
Мирис на јагода
14:30
Богаташи
15:00
ВЕСТИ
15:30
Богаташи
16:00
Семејни тајни
17:00
Тажна жена
18:00
Вести во 18
18:30
Само вистина!
19:30
Богаташи
20:00
Лото извлекување
20:10
Богаташи
20:30
Мирис на јагода
21:20
Тажна жена
22:30
Бекстејџ
22:50
Денот во 5 минути
23:00
Ѕвездите на Гранд
23:45
Играна серија
ALSAT-M
07:00
Muzikë
07:30
Emision i mëngjesit
08:00
Super Sfida
09:20
Busted
10:30
Fatet e lidhura
11:15
Te gatuajmë se bashku
12:45
Emision i Fëmijëve
13:40
Uteran
13:50
Muzikë
14:45
Program dokumentar
15:15
Pasdite me Alsat / Të gatuajmë së bashku
16:00
LAJME
16:40
Pasdite me Alsat /Biseda e Pasdites
17:25
Uteran
17:50
Me fal
19:00
LAJME
19:40
Fatet e lidhura
20:50
Gjithçka për tim bir
22:00
Lajme MK
22:30
FILM ARTISTIK
23:35
Me fal
01:00
Pasqyra e shëndetit
01:50
Rruga drejt... me Arta Tahiri
02:35
Te gatuajmë se bashku
03:00
Super Sfida
03:40
Emision i Fëmijëve
04:20
Busted
Tera TV
KISS
07:00
Регионални вести - информативна
09:00
Во светот на децата - емисија
10:00
Ние и нашите Миленици - емисија
10:30
Здрава зона - емисија
11:00
Естрада плус - забавен магазин
12:00
Сестри - сериски филм
13:00
1 на 1 - емисија
14:00
Ние и нашите Миленици - емисија
14:30
Во светот на децата - емисија
15:00
Првата Дама - сериски филм
16:30
музичка програма
17:00
Регионални вести 1
17:30
Естрада плус - забавен магазин
18:00
Тути кидс - емисија
19:00
Сестри - сериски филм
20:00
Моја свадба емисија
22:00
Регионални вести 2
22:35
музичка програма
23:00
ИГРАН ФИЛМ
01:30
Првата Дама - сериски филм
02:00
Ние и нашите Миленици - емисија
03:30
Сестри - сериски филм
05:15
игран филм - реприза
Naša TV MK
07:00
Македонска музика
07:40
Бушави глави - детска емисија
08:00
Стенд ап со Никола Тодороски
08:30
Марјан Ѓорѓиевски - Стенд Ап
09:00
Детски фестивал
10:00
Ориент експрес
10:45
Даниел
11:30
Наше маало - детска играна серија
12:00
Бушави глави - детска емисија
12:30
Марјан Ѓорѓиевски - Стенд Ап
13:00
Време е за бебе
13:30
Профит
14:30
ТРОМ - Justice
15:00
МБУЦ - Концерт
16:30
Бушави глави - детска емисија
17:00
Марјан Ѓорѓиевски - Стенд Ап
17:30
Концерт - Пиво фест
19:15
Аларм со Синоличка Трпкова
20:15
Културо интервју
21:45
Бушави глави - детска емисија
22:30
Моќта на кошмарите - Сенките во пештерата - In The Cave - Документарна емисија
23:30
Профит
00:30
Културо интервју
Cinemania
08:30
БАЈКА О ПРИНЦЕЗИ КАГУЈИ
13:15
ЛОШЕ ВАСПИТАЊЕ
01:15
ТО ЈЕ САМО КРАЈ СВЕТА
02:50
ВАНЗЕМАЉСКО
04:30
МИТСКА МРАЧНА ВРЕМЕНА 1
06:00
ЗБОГОМ МОЈА КРАЉИЦЕ
ТВ НОВОСТИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се