Интересни теми и уште поинтересни гости секогаш го збогатуваат и зачинуваат нашиот секојдневен живот со корисни ситници кои ја олеснуваат нашата работа дома, но исто така нè учат како да јадеме и да изгледаме здраво и негувано во ова бурно темпо на живот. Емисијата на авторката и водителка Наташа Павловиќ внесува топлина во семејниот живот покажувајќи едноставен пристап кон животот дома. Она што ја прави специфичната претстава е начинот на презентација на темите. Сè е прикажано како што е во пракса, односно темата што се обработува е претставена на конкретен пример со можна помош на експерти од оваа област. Студиото има кујна во која домаќинот и гостите подготвуваат јадења, од специјалитети до десерти, но честопати и оброци што можат да се подготват на едноставен и брз начин, што заштедува време. Наташа е дефинитивно водителка која враќа насмевка на лицето, а новото, дури и потопло и пошаренолико студио ќе ја загрее публиката со оптимизам и корисни информации.

Беше на каналите:

Sitel  Prva  OBN  Kanal5  

Препораки
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Zwischen Tüll und Tränen (2016)

    image
  • Jo vetem mode

    image
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.