Често поставувани прашања (ЧПП)

Како можам да гледам телевизија на ТвПрофил?

За жал на нашиот портал не се може да се гледа телевизија ниту единечни емисии, серии или филмови. На TVProfil можете да го следите ТВ распоредот на Вашите омилени серии, емисии или филмови како и сите додатни информации за нив.

Можам ли ТВ распоредот кој го нуди TVProfil да го следам и на својот мобилен уред ?

Можете. За преглед на ТВ распоредот на својот мобилен уред кликнете овде Мобилна апликација

Каналот кој го следам не е помеѓу TVProfil каналите. Може ли да го додадете ?

Можеме. За додавање на Вашиот омилен канал Ве молиме да ни ги испратите сите информации за каналот на Контакт

Зошто некои канали се недостапни?

Испратете ни го каналот по е-пошта и ќе се обидеме да го додадеме.

Може ли TvProfil да го промени одредено време на емитување на ТВ-емисија или содржината?

TvProfil наведува само разни програми на ТВ станици (ТВ-распоред) и нема никакво влијание врз одреденото време на емитување на ТВ-емисија или содржината

Како да креирам моја сопствена листа на канали?

523/5000 На почетната страница има сина лента со мени каде што можете да го најдете копчето „Канали“. Со кликнување на тоа копче, ќе добиете област за прилагодување на каналите. Во таа област, можете индивидуално да ги изберете преференциите на вашите канали или можете да кликнете на копчето „Друга земја“ што ќе ве доведе до област каде што можете лесно да ги поставите сите преференции на вашите канали со избирање на вашата земја, јазик, временска зона и вашата префериран ТВ-провајдер (Оператор). Можете да пристапите до оваа област со кликнување на копчето Поставување во горниот десен агол.

Како да избришам канал од мојата листа?

Притиснете го копчето „Канали“ на сината лента со мени за да ги прилагодите вашите канали (деселектирајте ги канали кои сакате да ги избришете и притиснете Зачувај).

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.