TvProfile ЕПГ

EPG за деловни корисници

  • распоред во xml формат
  • потполни список на програми
  • прилагодување на Вашите потреби

Нудењето на распоредот за деловните корисници достапен е во XML и Excel формат. XML форматот е направен по XMLTV стандардот кој го бараат сите IPTV/ Кабелски и DVB-T оператори.

Согласно потребите на деловните корисници, TVProfil, на барање го прилагодува XMLTV за конретната потреба на клиентите.


Со високиот квалитет на обработка на податовите, TVProfil нуди единствена понуда за над 300 ТВ канали, вклучувајќи и детални информации за сериите, емисиите и филмовите.

За понудата и деталните информации испратете ни барање со помош на подолу наведената форма:

Изнајмување за користење на EPG податоците:

Изнајмување за користење на EPG податоците:


Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.