ФИЛМОВИ Stranica 1

 • Последното патување на Романови

  петок

  15.11.19

  22:00

  Последното патување на Романови

  The Final Journey of the Romanovs (2017)

  По Руската револуција во февруари 1917 г., царот Николај Втори абдицирал. Овој исклучителен филм го следи секојдневието на целото кралско семејство со трагична судбина до крајот во јули

 • Врколак

  петок

  15.11.19

  22:00

  Врколак

  The Wolfman (2010)

  Бенисио Дел Торо игра благородник кој се враќа на својот семеен имот откако брат му исчезнува. Откако повторно се соединува со својот отуѓен татко, тој тргнува во потрага по убиецот на брат му... и открива ужасна...

 • ИГРАН ФИЛМ

  петок

  15.11.19

  22:15

  ИГРАН ФИЛМ

 • Мистериозно убиство на Менхетн

  петок

  15.11.19

  22:45

  Мистериозно убиство на Менхетн

  Manhattan Murder Mystery (1993)

  Средовечна двојка станува сомничава кога сопругата на соседот ненадејно умира.

 • Љубов и изнуда

  петок

  15.11.19

  23:00

  Љубов и изнуда

 • ИГРАН ФИЛМ

  петок

  15.11.19

  23:00

  ИГРАН ФИЛМ

 • Небо од ванила

  петок

  15.11.19

  23:05

  Небо од ванила

  Vanilla Sky (2001)

  David Ejmes uzima zdravo za gotovo sve što ima: svoje bogatstvo, svoju nasleđenu izdvačku firmu, svoj super izgled – svoje veze. Pogotovo svoje veze. To uviđa tek kada njegova prijateljica (ponekad i seks-partner) ne...

 • Скапоцен товар

  петок

  15.11.19

  23:26

  Скапоцен товар

  Precious Cargo (2016)

  Криминален бос се обидува да избега со пари што му припаѓаат на друг крадец.

 • Помпеја

  петок

  15.11.19

  23:40

  Помпеја

  Pompeii (2014)

  Priča o Pompeji zaokuplja maštu ljudi zbog upravo ovakvih prizora - ljudi zarobljenih u pepelu, njihovog straha i užasa - zamrznutih u vremenu. Reditelj filma Pompeja Pol Anderson posetio je drevni grad i video iz...

 • Војна на ѕвездите: 3 епизода - Одмаздата на Сит

  петок

  15.11.19

  23:55

  Војна на ѕвездите: 3 епизода - Одмаздата на Сит

  Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

  По три години од почетокот на војните на клоновите, џедаите го спасуваат Палпатин од грофот Дуку. Додека Оби-Ван се соочува со нова закана, Анакин е двоен агент помеѓу Советот на џедаите и Палпатин и е вовлечен во...

 • Дракула 2000

  сабота

  16.11.19

  00:05

  Дракула 2000

  Dracula 2000 (2000)

  Grupa lopova obija skrivene odaje nadajući se da će tamo pronaći vredna umetnička dela. Umesto toga, oni uspevaju da probude grofa Drakulu . On kreće na krvavi put do Nju Orleansa u nadi da će tamo naći svoju davno...

 • Ван Хелсинг

  сабота

  16.11.19

  00:30

  Ван Хелсинг

  Van Helsing (2004)

  Во Трансилванија, во 19 век, ловецот на чудовишта Абрахам Ван Хелсинг, го лови бесмртниот гроф Дракула и други зли сили и при тоа му помага Ана Валериус.

 • На крајот на Универзумот

  сабота

  16.11.19

  01:40

  На крајот на Универзумот

  Event Horizon (1997)

  Grupa astronauta dobija zadatak da ispita brod “Konačni horizont” koji je sedam godina bio izgubljen u svemiru

 • ЗЛОКОБНА АПЛИКАЦИЈА

  сабота

  16.11.19

  01:55

  ЗЛОКОБНА АПЛИКАЦИЈА

  Bedeviled (2016)

 • Последното патување на Романови

  сабота

  16.11.19

  01:55

  Последното патување на Романови

  The Final Journey of the Romanovs (2017)

  По Руската револуција во февруари 1917 г., царот Николај Втори абдицирал. Овој исклучителен филм го следи секојдневието на целото кралско семејство со трагична судбина до крајот во јули

Почеток « 1 2 3 ... 25 26 27 » Крајот
ТОП ЛИСТИ

Најави се