Серија прати стање у САД-у где је завладало тоталитарно друштво које сваке године организује период од дванаест сати током којег је сав злочин допуштен, укључујуќи убиства, пљачке и све облике вандализма. Пратимо неколико неповезаних ликова из истог града како покушавају преживети споменуту ноќ. Први од њих је Мигуел, који након повратка из војске покушава пронаќи своју сестру Пенелопе удружену у култ жртвовања за време ноќне чистке. Телевизијска верзија истоименог филма.

Беше на каналите:

SciFi  

Препораки
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • На паранормалном задатку (2017)

    image
    Комедија о партнерству две супротне личности - циничног скептика и генијалног "правог верника" у паранормално - који добијају задатак да истражују необјашњене...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.