Ernest R. Dickerson

Роденден: 1951

Актерот:

 1. ...
  Dog #8
 2. ...
  Self (as Ernest Dickerson)
 3. ...
  Self
 4. ...
  Self - Director and Cinematographer
 5. ...
  Self

Режисер:

 1. 1. The V Word, филм
 2. 4. УЦ (1994), филм
 3. 8. Blind Faith (1998), филм
 4. 10. Ambushed (1998), филм
 5. 13. Кости (2001), филм
 6. 15. Нарко-мрежа (2002), серија
 7. 16. Our America (2002), филм
 8. 20. 4400 (2004), серија
 9. 21. Инвазија (2005), серија
 10. 22. Тревkи (2005), серија
 11. 25. Декстер (2006), серија
 12. 27. Еурека (2006), серија
 13. 28. Хероји (2006), серија
 14. 30. Tell Me You Love Me (2007), серија
 15. 32. Stargate Universe (2009), серија
 16. 37. Pod kupolata (2013), серија
 17. 39. Low Winter Sun (2013), серија
 18. 40. Бош (2014), серија
 19. 41. State of Affairs (2014), серија
 20. 46. Double Play (2017), филм
 21. 47. Прочишќење (2018), серија
 22. 49. Godfather of Harlem (2019), серија
 23. 51. Interrogation (2020), серија

Сцеарист:

 1. ...
  (story)

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.