Од горуќих зграда и прометних несреќа до попришта различитих злочина и куќних интервенција, ови неопјевани хероји најчешќе су први када некоме треба пружити помоќ. За њих су одржавање сигурности на улицама и осигуравање помоќи унесреќенима најнормалније ствари, око којих не размишљају ни трена. Они су „Хероји из страсти", који свој посао обављају у треќој смјени, од 3 до 11 сати навечер.
Ким Замбрано (Ким Равер) и Боббy Цаффеy (Боббy Цаннавале) су парамедички тим 55-2. Млади и предани, заједно прилично добро функционирају и обоје не прежу ни пред чим како би помогли људима којима помоќ затреба. Њихова супротност је искусни и изборани Монте Паркер (Мицхаел Беацх) звани Доц, чији је задатак новоме запосленику, Царлосу Ниетоу (Антхонy Руививар), показати све од чега се посао састоји; од суочавања са свакодневним трагедијама до некада нужног прекорачења овласти како би се помогло заједници. Кимин бивши муж Јиммy Дохертy (Еддие Цибриан) је ватрогасац, чија преданост послу и оданост колегама контраст имају у немарноме особном животу.
Њима преко пута налази се 55. полицијска постаја, у којој ради Маурице Босцорелли (Јасон Wилес), славе гладан полицајац чији менталитет нервира његову партнерицу Фаитх Yокас (Моллy Прице), ожењену мајку двоје дјеце. Босцов статус звијезде не одговара ветерану Јохну Сулливану (Скипп Суддутх), који је за партнера управо добио младога Тyа Дависа Јр.-а (Цобy Белл), сина свога некадашњег убијеног колеге. Сви се ови полицајци добро познају с припадницима других градских служби иако би највише вољели да прилика за упознавање и поновног виѓања има што мање.

Оригиналног наслова „Тхирд Wатцх", који се у Америци односи на раздобље од 3 до 11 сати навечер, одлична драмска серија напуњена акцијом, „Хероји из страсти", посвеќена је људима који се боре против злочина, спашавају животе и варају смрт, ако имају среќе. Једнако организирана око свакодневних пословних задатака различитих припадника различитих градских служби, пратеќи које гледатељи добивају увид у све потешкоќе таквих запослења, као и око меѓусобних односа главних ликова, „Хероји из страсти" је серија која ќе се засигурно свидјети и љубитељима полицијске акције и драмских серија.

Њено су главно оружје сјајни глумци, окупљени у складан ансамбл који заједно функционира готово без грешке. Меѓу познатим именима и телевизијским лицима ваља издвојити Еддиеја Цибриана, којега смо гледали у серијама „Инвазија" или „Сунсет Беацх"; Мицхаела Беацха, којег ќе се сјетити обожаватељи донекле сродне „Хитне службе"; Цобyја Белла из „Буффy" или Моллy Прице, но сви су редом заслужни за фантастичан дојам који серија оставља.

Беше на каналите:

STAR Movies  RTL  RTL2  

Препораки
  • Откуп (2017)

    image
    Серија прати преговарача Ерика Бомонта (Луке Робертс). Нико не разуме криминалце боље од њега. Употребиќе своје знање о људском понашању како би решио...
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.