Врвна телевизиска забава, синоним за криминалистичка серија која со своите детективски теми ги постави највисоките критериуми, а детективот Хорејши Кејн го вивна во култен детектив и највпечатлив лик од сите сезони на ЦСИ. Хорејши Кејн и неговите колеги-истражувачи ги решаваат злосторствата со помош на најсовремени форензички техники

Се прикажува на каналите:

FOX  RTL  RTL DE  VOX  SUPER RTL  

Беше на каналите:

RTL2  Hayat TV  ATV  TV M  Telma  MTM  MRT2  RTRS  MRT1  KIM  

Следна епизода:

денес
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 1
денес
00:25
ЦСИ Миами 10, Еп. 9, Серија
денес
01:25
ЦСИ: Миами
денес
02:20
ЦСИ: Миами
денес
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 1
Утре
09:10
ЦСИ: Миами
Утре
10:05
ЦСИ: Миами
Утре
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 1
Утре
11:00
ЦСИ: Миами
Утре
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 2
Утре
20:15
ИМЗ: Мајами 1, Еп. 9
Утре
21:10
ИМЗ: Мајами 1, Еп. 10
Утре
22:05
ИМЗ: Мајами 1, Еп. 11
Утре
23:05
ИМЗ: Мајами 1, Еп. 12
Утре
00:20
ЦСИ Миами 10, Еп. 10, Серија
Утре
02:25
ЦСИ: Миами
Утре
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 2
Утре
03:15
ЦСИ: Миами
петок
09:10
ЦСИ: Миами
петок
10:05
ЦСИ: Миами
петок
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 2
петок
11:00
ЦСИ: Миами
петок
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 3
сабота
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 3
1.11.21
09:15
ЦСИ: Миами
1.11.21
10:10
ЦСИ: Миами
1.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 3
1.11.21
11:05
ЦСИ: Миами
1.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 4
2.11.21
00:15
ЦСИ Миами 10, Еп. 11, Серија
2.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 4
2.11.21
09:10
ЦСИ: Миами
2.11.21
10:05
ЦСИ: Миами
2.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 4
2.11.21
11:00
ЦСИ: Миами
2.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 5
3.11.21
00:20
ЦСИ Миами 10, Еп. 12, Серија
3.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 5
3.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 5
3.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 6
4.11.21
00:20
ЦСИ Миами 10, Еп. 13, Серија
4.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 6
4.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 6
4.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 7
5.11.21
00:20
ЦСИ Миами 10, Еп. 14, Серија
5.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 7
5.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 7
5.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 8
6.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 8
8.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 8
8.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 9
9.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 9
9.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 9
9.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 10
10.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 10
10.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 10
10.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 11
11.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 11
11.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 11
11.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 12
12.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 12
12.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 12
12.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 13
13.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 13
15.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 13
15.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 14
16.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 14
16.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 14
16.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 15
17.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 15
17.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 15
17.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 16
18.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 16
18.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 16
18.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 17
19.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 17
19.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 17
19.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 18
20.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 18
22.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 18
22.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 19
23.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 19
23.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 19
23.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 20
24.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 20
24.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 20
24.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 21
25.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 21
25.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 21
25.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 22
26.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 22
26.11.21
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 22
26.11.21
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 23
27.11.21
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 23
понеделник, 29 ноември 2021
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 23
понеделник, 29 ноември 2021
19:00
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 24
вторник, 30 ноември 2021
03:15
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 24
вторник, 30 ноември 2021
10:50
ИМЗ: Мајами 5, Еп. 24
вторник, 30 ноември 2021
19:00
ИМЗ: Мајами 6, Еп. 1
среда, 1 декември 2021
03:15
ИМЗ: Мајами 6, Еп. 1
ПРЕПОРАКИ
 • Кеј-Си на тајном задатку (2015)

  денес
  image
  An outspoken and confident technology wiz and skilled black belt discovers that both her parents are spies and expect her to follow in their footsteps.
 • Тандермени (2013)

  денес
  image
  Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
 • Јама (2017)

  денес
  image
  The control of Çukur from Istanbul's most troubled neighborhoods is in the hands of the Koçova family. While the Koçovars directed Çukur, the most important rules...
 • 911 (2018)

  денес
  image
  Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.