“Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури.
Серијата ги следи настаните на група форензичари, кои со помош на најсовремена технологија ги пронаоѓаат клучните докази на неочекувани, а понекогаш и на најчудни места. Дејството се одвива во Лас Вегас, а на чело на екипата е Гил Грисом, кој со опсесивна преданост кон мисијата за пронаоѓање на докази и факти, раководи со својот тим

Се прикажува на каналите:

STAR Crime  RTL2  RTL DE  VOX  

Беше на каналите:

RTL  Hayat Plus  Hayat TV  ATV  HTV1  RTS1  Telma  MRT2  MTM  MRT1  O Kanal  OBN  

Следна епизода:

денес
18:10
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 15
денес
19:10
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 16
денес
00:55
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 15
денес
01:50
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 16
денес
03:05
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 10
денес
03:45
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 11
денес
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
денес
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
денес
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
18:10
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 17
Утре
19:05
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 18
Утре
00:55
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 17
Утре
01:50
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 18
Утре
03:20
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 12
Утре
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
04:05
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 13
Утре
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Утре
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
среда
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
среда
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
среда
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
среда
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
среда
18:10
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 19
среда
19:05
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 20
четврток
00:55
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 19
четврток
01:50
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 20
четврток
03:20
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 14
четврток
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
04:05
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 15
четврток
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
четврток
18:10
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 21
четврток
19:05
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 22
петок
00:55
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 21
петок
01:50
Истрага на место на злосторството 12, Еп. 22
петок
03:20
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 16
петок
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
04:05
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 17
петок
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
петок
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
сабота
03:20
ЦСИ Лас Вегас ( Р) 15, Еп. 18
сабота
04:05
ЦСИ 13, Еп. 1
10.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 2
10.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 3
11.3.24
02:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 4
11.3.24
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 5
11.3.24
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
05:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
11.3.24
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 6
12.3.24
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 7
12.3.24
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
12.3.24
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
03:00
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 8
13.3.24
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 9
13.3.24
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
13.3.24
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
03:00
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 10
14.3.24
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 11
14.3.24
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
05:20
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
07:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
08:30
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
09:25
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
14.3.24
10:15
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
15.3.24
03:00
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
15.3.24
03:20
ЦСИ 13, Еп. 12
15.3.24
03:50
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
15.3.24
04:05
ЦСИ 13, Еп. 13
15.3.24
04:35
Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас
Препораки
 • Плаве крви (2010)

  image
  Серија прати живот обитељи Реаген, чија је глава обитељи Франк Реаган (Том Селлецк), полицијски начелник. Његова кќи Ерин (Бридгет Моyнахан) је помоќник окружног...
 • Одсуство (2017)

  image
  Серија прати агентицу ФБИ-ја Емилy Бyрне (Стана Катиќ) која, док лови једног од најозлоглашенијих серијских убојица, нестане без трага и прогласе је мртвом. Шест...
 • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

  image
  Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
 • Истрага на местото на злосторството: Мајами (2002)

  image
  Врвна телевизиска забава, синоним за криминалистичка серија која со своите детективски теми ги постави највисоките критериуми, а детективот Хорејши Кејн го вивна...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.