Закон и ред: Цриминал Интент из радионице добитника Еммyја Дицка Wолфа чини помак од традиционалнога формата уводеќи гледатеље у умове криминалаца док Одред за важне случајеве психолошким приступом рјешава случајеве. Ово је треќа серија у изнимно успјешној франшизи Закон и ред НБЦ-ја. Врсну глумачку поставу предводе Винцент Д'Онофрио (детектив Роберт Горен), Катхрyн Ербе (детективка Алеx Еамес), Цоуртнеy Б. Ванце (помоќник окружног тужитеља Рона Царвера) и Јамеy Схеридан (капетан Јамес Деакинс). Десетогодишњи ветеран оригиналне серије Закон и ред Ренé Балцер, главни сценарист и извршни продуцент, каже: "Ово је филм ноир за нови милениј. Ова ќе постава постати један од класика у телевизијским аналима. Цриминал Интент чини квантни скок у франшизи Закон и ред и одвест ќемо гледатеље тамо гдје још никада нису били."
Серија креќе са стајалишта једног од главних судионика у злочину: криминалца, свједока или чак жртве. Обухваќа јединствену психолошку компоненту која гледатељима омогуќава особан поглед изблиза и у правосудни сустав. Детектив Роберт Горен изразито је бистар истражитељ случајева убојстава, снажног инстинкта који се сјајно слаже с његовом злочиначком ловином. Детективка Еамес је снажна жена чији се помодни стил добро уклапа у тандем с Гореном.
Еммyјем награѓивана серија Закон и ред у САД-у је ушла је у 12. сезону и редовито је у првих пет по гледаности. С промјеном екипе 2005. године постала је најплодоноснија полицијска серија у повијести те друга по дужини емитирања у повијести телевизије. Такоѓер држи рекорд за највише узастопних номинација за Еммy.

Се прикажува на каналите:

VOX  

Беше на каналите:

DIVA  HTV1  FOX Crime  RTS1  

Следна епизода:

2.10.21
05:45
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
06:35
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
07:20
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
08:15
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
09:10
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
10:00
Red i zakon: Zločinačke namere
2.10.21
10:55
Red i zakon: Zločinačke namere
ПРЕПОРАКИ
 • Ултравиолет (2017)

  денес
  image
  Inspired by the book "The Skeleton Crew" by Deborah Halber and infused with the personal story of producer Wendy West. The series follows the life of a...
 • Суткиња Јудy (1996)

  денес
  image
  Реалитy Схоw Суткиња Јудy преко 20 година рјешава случајеве. Карактер, строгоќа, али и хумор суткиње заштитни су знак ове серије.
 • Профилирање (2009)

  денес
  image
  Француска серија која прати Цхлоé као криминалистичку психологињу која остражује убојице, чиме поможе полицији ријешити посебне проблематичне случајеве.
 • Првих 48 (2004)

  денес
  image
  48 сати почиње од првог позива. Снимљена у различитим градовима широм Америке, ова докуметарно-криминалистичка серија канала А&Е пружа нам поглед изнутра у...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.