Кон крајот на 1890-тите, полицискиот инспектор Вилијам Мардок зазема нов, понаучен пристап кон решавање на злосторства. Помогнат од судија, д-р Јулија Огден и Констабл Џорџ Крабтри, Мардок воведува такви концепти како марки на прсти и машини за откривање лаги. Тој ја има поддршката од неговиот сомнителен претпоставен, инспекторот Бракенрајд, иако на моменти, дури и методите на Мардок - и тврдењата - ги смета за неверојатни.

Се прикажува на каналите:

Epic Drama  STAR Crime  

Беше на каналите:

Superstar 2  ATV  HTV1  HTV3  RAI 3  Hayat TV  RTRS  

Следна епизода:

четврток
02:40
Мистериите на Мердок 12, Еп. 1, Мистериозната куќа на Мердок
четврток
03:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 2, Операција: Убиство
четврток
04:10
Мистериите на Мердок 12, Еп. 3, Мојата дебела свадба во Мимико
четврток
05:00
Мистериите на Мердок 12, Еп. 4, Мердок без граници
четврток
05:45
Мистериите на Мердок 12, Еп. 13, Мердок и незабележливиот човек
четврток
06:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 14, Гревовите на таткото
четврток
07:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 15, Минута до убиство
четврток
12:35
Мистериите на Мердок 12, Еп. 13, Мердок и незабележливиот човек
четврток
13:20
Мистериите на Мердок 12, Еп. 14, Гревовите на таткото
четврток
14:05
Мистериите на Мердок 12, Еп. 15, Минута до убиство
четврток
19:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 4, Мердок без граници
четврток
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 5, Шпионката која го сакаше Мердок
петок
03:35
Мистериите на Мердок 12, Еп. 4, Мердок без граници
петок
04:20
Мистериите на Мердок 12, Еп. 5, Шпионката која го сакаше Мердок
петок
05:10
Мистериите на Мердок 12, Еп. 6, Господине. Господине? Господине!!!
денес
06:00
Мистериите на Мердок 12, Еп. 16, Прирачник за убиство
денес
06:45
Мистериите на Мердок 12, Еп. 17, Темнина пред зора - Дел 1
денес
07:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 18, Темнина пред зора - Дел 2
денес
12:45
Мистериите на Мердок 12, Еп. 16, Прирачник за убиство
денес
13:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 17, Темнина пред зора - Дел 1
денес
14:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 18, Темнина пред зора - Дел 2
денес
19:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 6, Господине. Господине? Господине!!!
денес
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 7, Чувар на братот
денес
03:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 6, Господине. Господине? Господине!!!
денес
04:00
Мистериите на Мердок 12, Еп. 7, Чувар на братот
денес
04:45
Мистериите на Мердок 12, Еп. 8, Давење во пари
денес
05:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 17, Темнина пред зора - Дел 1
Утре
06:15
Мистериите на Мердок 14, Еп. 11, Сè е уништено: Дел 2
Утре
07:00
Мистериите на Мердок 15, Еп. 1, Што правиме за љубов - Дел 1
Утре
07:35
Мистериите на Мурдок 6, Еп. 12, Злосторство и казна
Утре
14:15
Мистериите на Мурдок 6, Еп. 13, Замката на Мердок
Утре
16:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 6, Господине. Господине? Господине!!!
Утре
02:05
Мистериите на Мурдок 6, Еп. 13, Замката на Мердок
Утре
03:05
Мистериите на Мердок 15, Еп. 3, Лов на мажи
Утре
03:50
Мистериите на Мердок 15, Еп. 4, Крв на шините
недела
06:00
Мистериите на Мердок 16, Еп. 15, Преку ранговите
недела
06:45
Мистериите на Мердок 16, Еп. 16, Избеглива пречка
недела
07:25
Мистериите на Мердок 16, Еп. 17, Баладата за Џентлемен Џонс
недела
07:35
Мистериите на Мурдок 6, Еп. 13, Замката на Мердок
недела
08:10
Мистериите на Мердок 16, Еп. 18, Доблест и грев
недела
08:55
Мистериите на Мердок 16, Еп. 19, Што се случи со Абигејл Прескот?
недела
09:35
Мистериите на Мердок 16, Еп. 20, Само десерти
недела
10:20
Мистериите на Мердок 16, Еп. 21, Убиство во Еф-дур
недела
11:05
Мистериите на Мердок 16, Еп. 22, Мириси и разум
недела
14:15
Мистериите на Мердок 7, Еп. 1, Мердок плови
недела
16:35
Мистериите на Мердок 12, Еп. 7, Чувар на братот
понеделник
02:05
Мистериите на Мердок 7, Еп. 1, Мердок плови
понеделник
04:40
Мистериите на Мердок 16, Еп. 22, Мириси и разум
понеделник
05:50
Мистериите на Мердок 13, Еп. 1, Бељаџии
понеделник
06:35
Мистериите на Мердок 13, Еп. 2, Непожелни
понеделник
07:15
Мистериите на Мердок 13, Еп. 3, Засекогаш млади
понеделник
12:40
Мистериите на Мердок 13, Еп. 1, Бељаџии
понеделник
13:20
Мистериите на Мердок 13, Еп. 2, Непожелни
понеделник
14:05
Мистериите на Мердок 13, Еп. 3, Засекогаш млади
понеделник
19:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 8, Давење во пари
понеделник
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 9, Тајни и лаги
вторник
03:35
Мистериите на Мердок 12, Еп. 8, Давење во пари
вторник
04:20
Мистериите на Мердок 12, Еп. 9, Тајни и лаги
вторник
05:05
Мистериите на Мердок 12, Еп. 10, Пирати на големите езера
вторник
05:50
Мистериите на Мердок 13, Еп. 4, Расипикуќа
вторник
06:35
Мистериите на Мердок 13, Еп. 5, Филателиска фаталност
вторник
07:20
Мистериите на Мердок 13, Еп. 6, Мердок и проколнатите пештери
вторник
12:35
Мистериите на Мердок 13, Еп. 4, Расипикуќа
вторник
13:20
Мистериите на Мердок 13, Еп. 5, Филателиска фаталност
вторник
14:05
Мистериите на Мердок 13, Еп. 6, Мердок и проколнатите пештери
вторник
19:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 10, Пирати на големите езера
вторник
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 11, Анабела Пепелашка
среда
03:20
Мистериите на Мердок 12, Еп. 10, Пирати на големите езера
среда
04:05
Мистериите на Мердок 12, Еп. 11, Анабела Пепелашка
среда
04:50
Мистериите на Мердок 12, Еп. 12, Шест од најдобрите
среда
05:50
Мистериите на Мердок 13, Еп. 7, Лошиот Торонто
среда
06:35
Мистериите на Мердок 13, Еп. 8, Завеса за крај
среда
07:20
Мистериите на Мердок 13, Еп. 9, Смртоносна доза
17.4.24
12:40
Мистериите на Мердок 13, Еп. 7, Лошиот Торонто
17.4.24
13:25
Мистериите на Мердок 13, Еп. 8, Завеса за крај
17.4.24
14:10
Мистериите на Мердок 13, Еп. 9, Смртоносна доза
17.4.24
19:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 12, Шест од најдобрите
17.4.24
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 13, Мердок и незабележливиот човек
18.4.24
02:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 12, Шест од најдобрите
18.4.24
03:10
Мистериите на Мердок 12, Еп. 13, Мердок и незабележливиот човек
18.4.24
03:55
Мистериите на Мердок 12, Еп. 14, Гревовите на таткото
18.4.24
04:40
Мистериите на Мердок 13, Еп. 9, Смртоносна доза
18.4.24
05:45
Мистериите на Мердок 13, Еп. 10, Паркер во 'ржта
18.4.24
06:30
Мистериите на Мердок 13, Еп. 11, Зјапајќи слепо во иднината
18.4.24
07:15
Мистериите на Мердок 13, Еп. 12, Лов на лисици
18.4.24
12:35
Мистериите на Мердок 13, Еп. 10, Паркер во 'ржта
18.4.24
13:20
Мистериите на Мердок 13, Еп. 11, Зјапајќи слепо во иднината
18.4.24
14:05
Мистериите на Мердок 13, Еп. 12, Лов на лисици
18.4.24
19:25
Мистериите на Мердок 12, Еп. 14, Гревовите на таткото
18.4.24
20:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 15, Минута до убиство
19.4.24
03:15
Мистериите на Мердок 12, Еп. 14, Гревовите на таткото
19.4.24
04:05
Мистериите на Мердок 12, Еп. 15, Минута до убиство
19.4.24
04:50
Мистериите на Мердок 12, Еп. 16, Прирачник за убиство
19.4.24
05:45
Мистериите на Мердок 13, Еп. 13, Убиј го соседот
19.4.24
06:30
Мистериите на Мердок 13, Еп. 14, Во друштво на жени
19.4.24
07:15
Мистериите на Мердок 13, Еп. 15, Судењето на Теренс Мејер
19.4.24
12:40
Мистериите на Мердок 13, Еп. 13, Убиј го соседот
19.4.24
13:25
Мистериите на Мердок 13, Еп. 14, Во друштво на жени
19.4.24
14:10
Мистериите на Мердок 13, Еп. 15, Судењето на Теренс Мејер
19.4.24
19:30
Мистериите на Мердок 12, Еп. 16, Прирачник за убиство
Препораки
 • Инспектор Луис (2006)

  image
  У овој напетој детективској драми злочини харају религиозним Оxфордом угрожавајуќи емоционално и физичко здравље детектива Хатхаwаyа. Свет бокса без правила,...
 • Краљице Мистерије (2019)

  image
  Номинирана за награду Еммy® серија прати младу детективку и њене три тетке, увјерене да јој могу помоќи у разрјешавању убојстава јер се баве писањем о...
 • Ендевор (2012)

  image
  Серија прати почетке каријере младог Ендеавоура Морса, који се након што одустаје од факултета у Оxфорду, придружује полицији.
 • Госпоѓица Марпле (2004)

  image
  Прослављена глумица Гералдине МцЕwан (Тхе Магдалене Систерс: Орангес Аре Нот тхе Онлy Фруит) тумачи лик проницљиве и знатижељне гѓице Јане Марпле коју је створила...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.