Кога братот на Сарп, Умут, исчезнува и се претпоставува дека е мртов, нивната мајка се приврзува со неговиот споменот за цел живот. Сарп се обвинува себеси што го загубил и сеуште е прогонуван од неговата загуба. Како што Сарп се приближува кон дипломирањето на полициската академија, тој е назначен да се инфилтрира во мафијата водена од шефот на мафијата, Џелал. Тој верува дека ако успее со својата мисија конечно ќе најде мир во неговата душа и ум. Како што подлабоко се вклучува во светот на Џелал, Сарп развива длабоки чувства кон штитеникот на шефот на мафијата, Мелек. Таа како мало дете била тргната од питачењето по улиците од страна на Џелал, заедно со малото момче, Мерт. Сарп на крајот дознава дека Мерт е неговиот одамна изгубен брат, кој пак се одлучил да започне своја мисија со Џелал. Одеднаш браќата се обединети, но не како двајца браќа, туку како двајца противници од различна страна на законот. Дали братската љубов ќе успее да ги надмине сите разлики и да ги излекува ранетите срца?

Се прикажува на каналите:

TDC  

Беше на каналите:

TV Klan  Klan Plus  

Следна епизода:

денес
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
денес
04:40
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
Утре
22:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
Утре
05:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 89
недела
06:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 90
недела
07:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 91
недела
07:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 92
недела
08:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
недела
21:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 89
недела
22:40
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 90
недела
23:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 91
понеделник
00:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 92
понеделник
00:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
понеделник
05:05
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
понеделник
10:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 93
понеделник
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
понеделник
23:05
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
вторник
04:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
вторник
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
вторник
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
вторник
23:05
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
среда
05:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
среда
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
14.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
14.12.22
22:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
15.12.22
03:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
15.12.22
09:25
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
15.12.22
15:10
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
15.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
15.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
16.12.22
04:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
16.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
16.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
16.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
17.12.22
04:40
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
17.12.22
22:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
18.12.22
05:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
18.12.22
06:20
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
18.12.22
07:05
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
18.12.22
07:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
18.12.22
08:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
18.12.22
22:10
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 94
18.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 95
18.12.22
23:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 96
19.12.22
00:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 97
19.12.22
01:20
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
19.12.22
04:20
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
19.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 98
19.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
19.12.22
22:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
20.12.22
04:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
20.12.22
10:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
20.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
20.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
21.12.22
04:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
21.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
21.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
21.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
22.12.22
05:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
22.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
22.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
22.12.22
22:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
23.12.22
03:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
23.12.22
09:25
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
23.12.22
15:10
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
23.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
23.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
24.12.22
04:40
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
24.12.22
22:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
25.12.22
05:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
25.12.22
06:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
25.12.22
07:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
25.12.22
07:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
25.12.22
08:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
25.12.22
22:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 99
25.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 100
25.12.22
23:45
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 101
26.12.22
00:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 102
26.12.22
01:20
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
26.12.22
04:25
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
26.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 103
26.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 104
26.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 104
27.12.22
03:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 104
27.12.22
09:35
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 104
27.12.22
15:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 104
27.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 105
27.12.22
23:25
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 105
28.12.22
04:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 105
28.12.22
10:25
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 105
28.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 106
28.12.22
22:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 106
29.12.22
05:10
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 106
29.12.22
10:55
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 106
29.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 107
29.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 107
30.12.22
05:15
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 107
30.12.22
10:50
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 107
30.12.22
17:30
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 108
30.12.22
23:00
ИНСАЈДЕР 1, Еп. 108
ПРЕПОРАКИ
 • НЦИС (2003)

  image
  Ова од критике и публике изузетно хваљена серија крцата је акцијом и интригантним случајевима врхунског тима специјалних агената који раде изван владиног...
 • Истрага на местото на злосторството: Мајами (2002)

  image
  Врвна телевизиска забава, синоним за криминалистичка серија која со своите детективски теми ги постави највисоките критериуми, а детективот Хорејши Кејн го вивна...
 • Место злочина: Њујорк (2004)

  image
  У центру пажње је Мек Тејлор (Гери Синис) начелник њујоршке криминалистичке лабораторије, чији је посао да и у ситуацијама које оскудевају (видљивим) доказима...
 • Поаро (1989)

  image
  Дејвид Сашет го остварува најдобриот приказ на славниот Белгиец на Агата Кристи, бидејќи со голем жар се предал на истражување. Ги прочитал сите романи, кратки...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.