Серија 'Хероји' прати судбину свакодневних људи широм света који откривају да поседују необичне и надљудске способности. Животи су им све мање обични, а судбина света лежи у њиховим рукама. Хероји ове необичне и надасве узбудљиве серије су потпуно обични људи који након што Земљу засени потпуна сунчева помрачина, откривају како поседују незамисливе и изузетне вештине које потпуно обузимају њихове животе.
Неколицина обичних људи открива да поседује надљудске моќи и почиње да истражује порекло и границе ових моќи. Мохиндер Суреш (Сендхил Рамамурти), развојни генетичар, наставља рад свог покојног оца о биолошком извору моќи, док Ноа Бенет (Џек Колман), као главни агент, заступа тајну организацију познату само као Компанија , која жели да контролише и, ако је нужно, ликвидира оне који поседују моќи. Након врло мало времена за прихватање нових способности, сваки од јунака бива увучен у коначни обрачун. Свако мора да обави свој део како би зауставили уништење света које ќе почети од експлозије на тргу Кирби у Њујорку.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.