Докторица Јордан Цаванаугх бриљантна је и неустрашива мртвозорница из Бостона која често чини и више него што јој дужност захтијева да би ријешила злочин. Након неуспјеха у Лос Ангелесу, враќа се у родни Бостон на свој стари посао, и свом оцу, бившем полицајцу, којег и даље прогања неразријешено убојство супруге, Јорданине мајке.
Јилл Хеннессy глуми докторицу Јордан Цаванаугх у овој интензивној, једносатној драмској серији. Она је секси, интелигентна и неустрашива бостонска форензичарка са занимљивом каријером и обичајем да иде до контроверзних разина у свом послу покушавајуќи ријешити злочине.м'Мислимо да је ова секси игра детектива занимљива драма која се темељи на ликовима који буде истражитеља у свима нама', каже извршни продуцент и створитељ серије Тим Кринг. 'А оно што разликује серију од осталих јест наша оданост према развијеним ликовима што пружа гледатељима могуќност да се поистовјете с глумачком екипом на знатно особнијој разини.'

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.