У америчкој иначици серијала гласове Ниња корњачама дали су Сеан Астин (познат по својим улогама хобита Сама у трилогији 'Господар прстенова' те Спиелберговом хит тинејџерском филму 'Гоониес'), и Јасон Биггс (Америчка пита 1.-4. наставак). Пет милијарди долара вриједна франшиза Ниња корњача освојила је малишане диљем Америке те је веќ у својем првом приказивању прошле године остварила рекордну гледаност. Прије више од 25 година након првог стрипа о тинејџерским корњачама цртани јунаци су заживјели на мало екрану.
Овај нови цртиќ о Ниња корњачама је забавнији него икад. У овој акцији и комедији и даље главну улогу воде четири брата тинејџера који се у свакој ситуацији ослањају један на другога. Ускоро они откривају тајну својег постојања те почињу тренирати како би постали хероји, што им је и судбина. На свом путу да постану хероји Ниња корњаче ќе искусити многобројне битке против зликоваца.
Леонардо је воѓа Корњача, који се труди бити савршен херој и узор тројици млаѓе браќе. Рафаел је највеќи и најјачи меѓу браќом те има мало стрпљења. Донателло је аналитичан, бриљантни изумитељ који је способан технолошке ствари с одлагалишта отпада претворити у фантастично оружје. Посљедњи је Мицхелангело, забавњак којег је лагано омести у свакој прилици.

Се прикажува на каналите:

Nicktoons  

Беше на каналите:

Top Channel  Cufo TV  

Следна епизода:

недела
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 15, Лавиринти и мутанти
13.2.23
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 16, Самотна мутација Бакстера Стокмана
19.2.23
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 17, Неутрализован!
20.2.23
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 18, Гнев Тригрове Канџе
26.2.23
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 19, Пицо-глави
27.2.23
03:50
Нинџа корњаче 2, Еп. 20, Легенда о Куро Кабутоу
ПРЕПОРАКИ
 • DuckTales (2017)

  image
  The comedy-adventure series chronicles the high-flying adventures of trillionaire Scrooge McDuck, his grandnephews - Huey, Dewey, and Louie - and temperamental...
 • Зак Сторм (2016)

  image
  Zak Storm is a TV series starring Michael Johnston, Christine Marie Cabanos, and Christopher Corey Smith. Zak Storm is about Zak, a young teen who, when in the...
 • Одред за чуда (2014)

  image
  "Одред за чуда" је канадско-америчка образовна серија за дјецу и младе премијерно приказана у Канади и САД-у 26. студенога 2014. У серији дјеца глумци, чији су...
 • Бакуган (2018)

  image
  Цртана серија прати причу о пријатељима којима чаробне карте дословно падну с неба и позивају их да судјелују у игри званој Бакуган.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.