Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на неверојатни суперхерои, сè додека ги кријат нивните идентитети.
Запознајте ги Тандермени, обично приградско семејство што има неверојатни моќи. Во центарот на акцијата се 14-годишните близнаци Тандермен, кои делат иста бања, исто училиште и истите здодевни помали брат и сестра. Единствената разлика? Сестрата е супер студент со супер позитивен поглед на светот, која сака да биде суперхерој еден ден, а нејзиниот брат близнак е супер негативец.

Се прикажува на каналите:

Nickelodeon RS  

Беше на каналите:

Vavoom  

Следна епизода:

Утре
11:50
Тандерменови 4, Еп. 26, Грешка с колачима
Утре
12:15
Тандерменови 4, Еп. 27, Сачувај плес из прошлости
Утре
18:15
Тандерменови 1, Еп. 16, Породични одмор
Утре
18:35
Тандерменови 1, Еп. 18, Хор
Утре
18:55
Тандерменови 2, Еп. 16, Упознајте зликовце
вторник
11:50
Тандерменови 4, Еп. 28, Побеснели Макс, даље од дома
вторник
12:15
Тандерменови 4, Еп. 29, Тандер стотина
вторник
18:15
Тандерменови 2, Еп. 22, Рт страха
вторник
18:35
Тандерменови 3, Еп. 4, Краѓа иза позорнице
вторник
18:55
Тандерменови 3, Еп. 9, Биљна подршка
среда
11:50
Тандерменови 4, Еп. 30, Неочекивани састанак
среда
12:15
Тандерменови 4, Еп. 31, Посета баке и деке
среда
18:15
Тандерменови 3, Еп. 15, Породично вече игара
среда
18:35
Тандерменови 4, Еп. 2, Мирише као тимски дух
среда
18:55
Тандерменови 4, Еп. 7, Опет венчани
четврток
11:50
Тандерменови 4, Еп. 32, Сви председници Тандерменови
четврток
12:15
Тандерменови 1, Еп. 1, Авантуре Супер-бебиситерки
четврток
18:15
Тандерменови 4, Еп. 14, 21 Думп Стреет
четврток
18:35
Тандерменови 4, Еп. 23, Ритам и ципеле
четврток
18:55
Тандерменови 4, Еп. 31, Посета баке и деке
петок
11:50
Тандерменови 1, Еп. 2, Вечера
петок
12:15
Тандерменови 1, Еп. 3, Сведочанство
21.1.22
18:15
Тандерменови 2, Еп. 18, Херој је роѓен - први део
21.1.22
18:35
Тандерменови 2, Еп. 19, Херој је роѓен - други део
21.1.22
18:55
Тандерменови 4, Еп. 27, Сачувај плес из прошлости
22.1.22
12:15
Тандерменови 2, Еп. 25, Девојка са змајском невољом
22.1.22
12:45
Тандерменови 3, Еп. 1, Право у центар
22.1.22
13:05
Тандерменови 3, Еп. 2, Фиби против Макса: Наставак
22.1.22
19:50
Тандерменови 2, Еп. 6, Родитељи једноставно не разумеју
22.1.22
20:15
Тандерменови 2, Еп. 7, Сецко
22.1.22
20:45
Тандерменови 2, Еп. 8, Фиби ќе те развалити
23.1.22
12:15
Тандерменови 3, Еп. 3, Зашто гњавиш?
23.1.22
12:45
Тандерменови 3, Еп. 4, Краѓа иза позорнице
23.1.22
13:05
Тандерменови 3, Еп. 5, Ко се плаши парка још?
23.1.22
19:50
Тандерменови 2, Еп. 9, Лопови из шопинг центра
23.1.22
20:15
Тандерменови 2, Еп. 10, Неуспех
23.1.22
20:45
Тандерменови 2, Еп. 11, Непријатељска прича
24.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 4, Фиби против Макса
24.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 5, Чудни сајам науке
24.1.22
18:15
Тандерменови 1, Еп. 4, Фиби против Макса
24.1.22
18:35
Тандерменови 2, Еп. 15, Зимска Тандерземља
24.1.22
18:55
Тандерменови 2, Еп. 21, Није оно што мислиш
25.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 6, Викенд гост
25.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 7, Дан маркирања
25.1.22
18:15
Тандерменови 3, Еп. 2, Фиби против Макса: Наставак
25.1.22
18:35
Тандерменови 3, Еп. 9, Биљна подршка
25.1.22
18:55
Тандерменови 3, Еп. 12, Нема земље за маторе менторе
26.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 8, Фибин клон
26.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 9, Ово изгледа да је посао за...
26.1.22
18:15
Тандерменови 3, Еп. 13
Тандерменови: Тајна је откривена Први део
26.1.22
18:35
Тандерменови 3, Еп. 14
Тандерменови: Тајна је откривена Други део
26.1.22
18:55
Тандерменови 3, Еп. 17, Заборавиќу те, наивчино
27.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 10, Луда комета
27.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 11, Годишњица
27.1.22
18:15
Тандерменови 4, Еп. 18, Стари хаос
27.1.22
18:35
Тандерменови 4, Еп. 20, Тандерманови у рају, први део
27.1.22
18:55
Тандерменови 4, Еп. 21, Тандерманови у рају, други део
28.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 12, Злочин против злочина
28.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 13, Крадљивци идеја
28.1.22
18:15
Тандерменови 4, Еп. 12, Тандер игре први део
28.1.22
18:35
Тандерменови 4, Еп. 13, Тандер игре други део
28.1.22
18:55
Тандерменови 4, Еп. 29, Тандер стотина
29.1.22
12:15
Тандерменови 3, Еп. 6, Зло никад не спава
29.1.22
12:45
Тандерменови 3, Еп. 8, Двојници
29.1.22
13:05
Тандерменови 3, Еп. 9, Биљна подршка
29.1.22
19:50
Тандерменови 2, Еп. 13, Ко је права мама?
29.1.22
20:15
Тандерменови 2, Еп. 14, Невероватна трка пацова
29.1.22
20:45
Тандерменови 2, Еп. 16, Упознајте зликовце
30.1.22
12:15
Тандерменови 3, Еп. 10, Ласерски пирати
30.1.22
12:45
Тандерменови 3, Еп. 11, Причаковање зменка
30.1.22
13:05
Тандерменови 3, Еп. 12, Нема земље за маторе менторе
30.1.22
19:50
Тандерменови 2, Еп. 17, Плави детектив
30.1.22
20:15
Тандерменови 2, Еп. 20, Дупла невоља
30.1.22
20:45
Тандерменови 2, Еп. 21, Није оно што мислиш
31.1.22
11:50
Тандерменови 1, Еп. 14, Тандер чудо
31.1.22
12:15
Тандерменови 1, Еп. 15, Ледени роѓендан
1.2.22
11:40
Тандерменови 1, Еп. 16, Породични одмор
1.2.22
12:10
Тандерменови 1, Еп. 17, Подизање духа
1.2.22
18:05
Тандерменови 1, Еп. 4, Фиби против Макса
1.2.22
18:35
Тандерменови 1, Еп. 5, Чудни сајам науке
1.2.22
18:55
Тандерменови 1, Еп. 6, Викенд гост
2.2.22
11:40
Тандерменови 1, Еп. 18, Хор
2.2.22
12:10
Тандерменови 1, Еп. 19, Позив за доктора Тандермена
2.2.22
18:05
Тандерменови 1, Еп. 7, Дан маркирања
2.2.22
18:35
Тандерменови 1, Еп. 8, Фибин клон
2.2.22
18:55
Тандерменови 1, Еп. 9, Ово изгледа да је посао за...
3.2.22
11:40
Тандерменови 1, Еп. 20, Посрнули отац
3.2.22
12:10
Тандерменови 2, Еп. 1, Четири супе и беба
3.2.22
18:05
Тандерменови 1, Еп. 10, Луда комета
3.2.22
18:35
Тандерменови 1, Еп. 11, Годишњица
3.2.22
18:55
Тандерменови 1, Еп. 12, Злочин против злочина
4.2.22
11:40
Тандерменови 2, Еп. 2, Навијачка опасност
4.2.22
12:10
Тандерменови 2, Еп. 3, Тандер комби
4.2.22
18:05
Тандерменови 1, Еп. 13, Крадљивци идеја
4.2.22
18:35
Тандерменови 1, Еп. 14, Тандер чудо
4.2.22
18:55
Тандерменови 1, Еп. 15, Ледени роѓендан
5.2.22
12:15
Тандерменови 3, Еп. 15, Породично вече игара
5.2.22
12:45
Тандерменови 3, Еп. 17, Заборавиќу те, наивчино
5.2.22
13:10
Тандерменови 3, Еп. 18, Пасји дан после школе
5.2.22
19:50
Тандерменови 2, Еп. 24, Бенд са једним хитом
ПРЕПОРАКИ
 • Уточиште (2008)

  недела
  image
  Уточиште је мјесто које пружа склониште абнормалним људима и животињама како би могли живјети нормалним и сигурним животом.
 • Синот на змејот (2006)

  недела
  image
  Откако маскиран во принц заминува во замокот, со намера да ја ограби принцезата, младиот крадец неочекувано се заљубува во нејзе и се бори за нејзината рака...
 • Мекгајвер (2016)

  недела
  image
  Млади Ангус "Мек" Макгајвер ради за тајну организацију унутар Америчке владе. Ослања се на своје неуобичајене вештине решавања проблема како би спасао животе.
 • Последниот Човек на Планетата (2015)

  недела
  image
  Посљедњи човјек на Земљи, серија коју потписују аутор и продуцент Wилл Форте (Небраска, Сатурдаy Нигхт Ливе) и редатељ и продуцент Цхрис Миллер (Тхе Лего Мовие,...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.