poster

Изгубљено племе

The Lost Tribe (2009)

Режисер: Roel Reiné

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 3.8/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Неколико модерних yуппиеа ужива у једрењу договарајуќи мултимилијунске послове везане за ширење телекомуникацијске твртке на низ азијских земаља. У мору примјеќују човјека који се задњим атомима снаге држи за комад дрва. Спашавају га, али иста та њушка по ноќи преузима контролу на једрилицом и забије је у мали оточиќ. Оток баш и није напуштен, на њему обитава древно племе хуманоидних монструма.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Најмрачниот час (2011)

    image
    „Најмрачниот час“ е приказна за петмина млади луѓе кои се заробени во Москва, борејќи се за живот при еден разурнувачки вонземски напад. Трилерот ја нагласува...
  • Ајкула 3-Д (1983)

    image
    Синовите на полицискиот шеф Броди мора да ги штитат граѓаните во тематскиот парк Морски свет кога во паркот со нив ќе се заглави ајкула од 10,6 метри.
  • Ајкула: Одмаздата (1987)

    image
    Вдовицата на шефот Броди верува дека нејзиното семејство намерно го брка друга ајкула во знак на одмазда.
  • Не плаши се мрака (2010)

    image
    Здање Блеквуд има нове станаре. Док архитекта Алекс Херст (Гај Пирс) и његова нова девојка Ким (Кети Холмс) реновирају ентеријер своје куќе у готском стилу,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.