Содржина

Када год су силе зла претиле да униште људски род, највеќи хероји на планети - „Осветници - били су ту да их зауставе - све док нису поднели своју жртву у последњој борби са неуништивим Ултроном. Али, није све изгубљено.
Тони Старк је збринуо децу „Осветника", и одгојио их тако да постану нови тинејџ-хероји сутрашњице.
Сада Џејмс, Торун, Азари и Пим морају да доврше битку, коју су започели њихови родитељи. Убрзо им се прикључује и Хокајев син, вешти бацач стрела, али потребно је више од пет тинејџера да би уништили машину која је поразила њихове родитеље.
Ако ови млади хероји желе да победе морају да пронаѓу онога ко им недостаје, а то је Хулк и заједно се врате као „Нови осветници".

Сцеарист: ,
Продуцент: Kevin Feige, Gary Hartle
времетраење: 78 мин

Слики

Нови осветници

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мегаум (2010)

    image
    Мегаум е најбрилијантниот супер негативец во светот... а и најмалку успешниот. Низ годините, тој се обидува да го освои Метро Сити на секој можен начин. Секој...
  • Барби: Вселенска авантура (2016)

    image
    Барби е космичка принцеза која лета високо на својот „ховерборд“ низ далечниот универзум со нејзиниот симпатичен и посветен помошник, домашното милениче Папкорн.
  • Том и Џери: Напад на Марс (2005)

    image
    По обичају, Том гања Јеррyја све док не стигну до свемирске базе, у којој се тестира дехидрирана храна за астронауте. Ускоро се на звучницима објави да Бифф...
  • Човек-пајак: Нов свет (2018)

    image
    Мајлс Моралес е њујоршки тинејџер со проблеми со училиштето, пријателите и со тоа што е новиот спајдермен. Кога се отвора еден портал во универзумот, Мајлс...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.