Christopher Mintz-Plasse

Ditëlindje: 1989

Aktor:

 1. 1. Superbad (2007), Film
  ...
  Fogell
 2. ...
  Augie
 3. ...
  Isaac
 4. ...
  Chris D'Amico / Red Mist
 5. ...
  Fishlegs
 6. ...
  Ed
 7. ...
  Fishlegs
 8. ...
  Chris D'Amico / The Motherfucker
 9. ...
  Christopher Mintz-Plasse
 10. ...
  Duffy
 11. ...
  Fishlegs
 12. 12. Fqinjët (2014), Film
  ...
  Scoonie
 13. 13. Tag (2015), Film
 14. ...
  Scoonie
 15. ...
  Ethan
 16. 16. Flaked (2016), Seriale
  ...
  Topher
 17. ...
  Zach
 18. ...
  Clark
 19. ...
  Neil
 20. ...
  Various
 21. ...
  Mr. Calvin

Zeri:

 1. ...
  Fishlegs
 2. ...
  Giuseppe
 3. ...
  Fishlegs
 4. ...
  Fishlegs
 5. ...
  Fishlegs
 6. ...
  Alvin
 7. ...
  Fishlegs
 8. ...
  Fishlegs
 9. 9. Trolët (2016), Film
  ...
  King Gristle
 10. ...
  King Gristle
 11. ...
  Fishlegs
 12. ...
  Fishlegs
 13. ...
  King Gristle

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.