PëRMBLEDHJE

Norman, është një djalë që mund të shohë dhe të flasë me krijesat nga bota e përtejme. Por asnjë përveç shokut të tij të vetëm, nuk e beson. Kur qyteza e tij fillon të pushtohet nga zombi, Norman është i vetmi që mund të gjejë një zgjidhje.

Fotot

ParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanormanParanorman

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.