Pyetjet më të shpeshta (Faqja)

A mund të shikoj Tv në Portalin tuaj

Në TvProfil ju mund të shihni të gjitha oraret e serive favorite Televizive, shou apo filmat si dhe të gjitha informacionet rreth tyre.Fatkeqsisht, nuk mund ti shikoni programe të caktuara të Tv shou, filmave apo serive

A mund të shoh oraret televizive ne telefon?

Mundeni. Të shikoni oraret televizive ne telefon, kliko letu Aplikacioni mobil

Kanalet qe un ndjek nuk janë tek TvProfil kanalet. A mund ti shtoni.

Mundemi. Që të shtojmë kanalet tuaja favorite ju lutem na jipni të gjitha informacionet rreth kanalit që ndiqni si dhe na dergoni ato Kontakt

Pse disa kanale nuk janë të disponueshme?

Na dergoni email kanalet dhe ne do tentojme ti shtojme ato.

A mundet TvProfil të ndryshoj TVShow kohë dhe permbajte të caktuar?

TvProfil liston vetëm disa programe te TV stacioneve(guidë programore) dhe nuk ka influencë që të ndryshoje kohë dhe permbajten e caktuar të atije kanali.

Si të krijoj listen time personale te kanaleve?

Ne Home faqen është nje menu e kaltër ku mund të gjeni butonin e "kanaleve". Duke klikuar në atë buton ju do të mund do fitoni adaptimin e tyre. Ne ate fushë ju mund të zgjidhni kanalet individuale, të selektoni preferencat e kanalve, apo mund të klikoni "Tjeter Shtet" butonin i cili do ju drejtojë më fushen ku ju lehtë mund të nisni të gjitha preferencat e kanaleve duke zgjedhur shtetin tuaj, gjuhën, zonen kohore ofruesin e preferur televiziv. ju mund të keni çasje në këtë zonë duke klikuar buttonin e parametrave lartë ne anën e djathtë.

Si të fshijë një kanal nga lista ime?

Shtypni butonin "Kanalet" ne menu-ne e kalter që të pershtani kanalet(kanalet e paselektuara qe deshironi ti fshini dhe kliko Ruaj)

How to delete TvProfil user account?

In user setting you have to click on "Edit profile" -> "Delete profile" (Fshij profilin)

How to recover lost password?

On login form you can click on password recovery, we will send you e-mail with link over witch you can set new password (Keni humbur fjalëkalimin)

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.