Vlerësimi: 7.4/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9.7/10
(18 Voto)

PëRMBLEDHJE

Kur shfaqja e një dragoi femër si lloji i Dhëmbërushit përkon me kërcënimin më të madh të fshatit Berk, Lemza dhe Dhëmbërushi nisin një udhëtim në një botë të fshehur. Atje, ata do të zbulojnë fatet e tyre të vërteta.

Fotot

Foto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Si të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëFoto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Si të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëSi të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëFoto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Foto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Si të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtëFoto: RTL / © 2019 DreamWorks Animation L.L.C. All Rights Reserved.Si të zbutësh një dragua 3: Bota e fshehtë

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.