Jay Baruchel

Ditëlindje: 1982

Aktor:

 1. ...
  Alex
 2. ...
  Kid #2
 3. ...
  Vic Munoz
 4. ...
  Harry
 5. ...
  Jeremy Curran
 6. ...
  Danger Barch
 7. ...
  Art Frankel
 8. ...
  Reed Fish
 9. ...
  Jay
 10. ...
  Kevin Sandusky - Hot LZ
 11. ...
  Andy Hayes
 12. ...
  Tal
 13. ...
  Sailor Joey Motorola
 14. ...
  Windows
 15. ...
  Leon Bronstein
 16. ...
  Kirk
 17. ...
  Dave
 18. ...
  Victor Spiegelman
 19. ...
  Hiccup
 20. 20. I forti (2011), Film
  ...
  Pat
 21. ...
  Shiner
 22. ...
  Hiccup
 23. ...
  Jay Baruchel
 24. ...
  Francie Tobin
 25. ...
  Hiccup
 26. 26. Robokopi (2014), Film
  ...
  Tom Pope
 27. ...
  Bates
 28. ...
  Self
 29. ...
  Josh Greenberg
 30. 30. Lovesick (2016), Film
  ...
  Mark Adam Jones
 31. ...
  Pat
 32. ...
  Dr. Tillage
 33. ...
  Hiccup (voice)
 34. ...
  John Peter
 35. ...
  Ezra
 36. 37. The Moodys (2019), seriale
  ...
  Sean Moody Jr.
 37. ...
  Self
 38. ...
  Mike
 39. 41. FUBAR (2023), seriale
  ...
  Carter

Regjia:

Skenaristi:

 1. 1. I forti (2011), Film
 2. ...
  (screenplay by)
 3. ...
  (screenplay)

Regjisori:

 1. 1. I forti (2011), Film
 2. ...
  co-producer

Zeri:

 1. ...
  Hiccup
 2. ...
  Hiccup
 3. ...
  Hiccup Horrendous Haddock III
 4. ...
  Hiccup
 5. ...
  Hiccup
 6. ...
  Hiccup
 7. ...
  Hiccup
 8. ...
  Hiccup

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.