Craig Ferguson

Ditëlindje: 1962

Aktor:

 1. ...
  Nigel Wick
 2. 2. Revenant (1998), Film
  ...
  Richard
 3. ...
  Frankie
 4. ...
  Matthew
 5. ...
  Crawford Mackenzie
 6. ...
  Jared O'Reilly
 7. ...
  Richard Fraser
 8. ...
  Paul Kerr
 9. ...
  Person of Indeterminate Gender
 10. ...
  Dr. Richard Wagner
 11. ...
  Phillie
 12. ...
  Fisherman #1
 13. 13. Trust Me (2007), Film
  ...
  Ted Truman
 14. ...
  Craig Ferguson
 15. ...
  Simon
 16. ...
  Gobber
 17. ...
  Self
 18. ...
  Andrew
 19. 19. Tig (2015), Film
  ...
  Self (archive footage)
 20. ...
  Self
 21. ...
  Self (archive footage)
 22. ...
  Giles (voice)
 23. ...
  Gobber (voice)
 24. ...
  Howard
 25. 26. Wolfgang (2021), Film
  ...
  Self (archive footage) (uncredited)
 26. ...
  Self (archive footage)
 27. 28. The Hustler (2021), seriale
  ...
  Self - Host
 28. 29. Name That Tune (2021), seriale
  ...
  Self - Contestant
 29. ...
  Self (archive footage)
 30. ...
  Doorknob

Skenaristi:

 1. ...
  (screenplay)
 2. 5. Doc Martin (2004), seriale
  ...
  (arising from the film

Regjisori:

 1. ...
  co-producer

Zeri:

 1. ...
  Gobber
 2. ...
  Gobber
 3. ...
  Owl
 4. ...
  Gobber the Belch
 5. ...
  Gobber
 6. 6. Rebelja (2012), Film
  ...
  Lord Macintosh
 7. ...
  Whitney Doubleday
 8. ...
  Gobber
 9. ...
  Nat
 10. ...
  Giles
 11. ...
  Gobber
 12. ...
  Gobber

Krijuesi:

 1. 1. Doc Martin (2004), seriale

Regjia:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.