America Ferrera

Ditëlindje: 1984

Aktor:

 1. ...
  Self - Host
 2. ...
  Ana Garcia
 3. ...
  Yolanda
 4. ...
  Victoria Roubideaux
 5. ...
  Carmen
 6. ...
  Blanca
 7. ...
  Amy Barnes
 8. 8. Ugly Betty (2006), seriale
  ...
  Betty Suarez
 9. ...
  Martha
 10. ...
  Carmen Lowell
 11. 12. Trili (2008), Film
  ...
  Fawn (voice)
 12. ...
  Dr. Cordova
 13. ...
  Lucia Ramirez
 14. ...
  Self
 15. ...
  Astrid
 16. ...
  Orozco
 17. ...
  Hedy
 18. ...
  Astrid
 19. ...
  Mary / Self
 20. ...
  Astrid
 21. ...
  Helen Chavez
 22. ...
  Self
 23. 25. Superstore (2015), seriale
  ...
  Amy
 24. ...
  Brigida
 25. ...
  Self
 26. ...
  Astrid (voice)
 27. 29. Gentefied (2020), seriale
 28. 30. WeCrashed (2022), seriale
  ...
  Elishia Kennedy
 29. 31. Barbi (2023), Film
  ...
  Gloria
 30. ...
  Jenny
 31. 33. Elio (2024), Film
  ...
  Olga Solis (voice)

Zeri:

 1. 1. Trili (2008), Film
  ...
  Fawn
 2. ...
  Astrid
 3. ...
  Astrid
 4. ...
  Astrid Hofferson
 5. ...
  Astrid
 6. ...
  Dr. Cordova
 7. ...
  Astrid
 8. ...
  Astrid
 9. ...
  Astrid
 10. ...
  Astrid

Regjia:

 1. 1. Superstore (2015), seriale

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.