KINEMA Page 1

 • Annabelle 3
  In cinema from 27.6.19

  Annabelle 3

  Annabelle Comes Home (2019)

 • Apollo 11
  In cinema from 27.6.19

  Apollo 11

  Apollo 11 (2019)

  Një vështrim mbi misionin për të zbritur në hënë, Apollo 11, të drejtuar nga komandanti Neil Armstrong dhe pilotët Buzz Aldrin e Michael Collins.

 • Priča o igračkama 4
  In cinema from 21.6.19

  Priča o igračkama 4

  Toy Story 4 (2019)

  Kur një lodër e re e quajtur "Forky" i bashkohet Woody-t dhe grupit, një udhëtim me miqtë e rinj dhe të vjetër do të shpalosë se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër.

 • Anna
  In cinema from 20.6.19

  Anna

  Anna (2019)

  Pas bukurisë mahnitëse të Anna Poliatovas fshihet një sekret që do të çlirojë forcën dhe aftësinë e saj për t’u bërë një prej vrasëseve më të frikshme në botë.

 • Tajni život ljubimaca 2
  In cinema from 13.6.19

  Tajni život ljubimaca 2

  The Secret Life of Pets 2 (2019)

  Vazhdimi i historisë së Max dhe shokëve të tij, duke ndjekur jetën e tyre sekrete, kur pronarët i lejnë vetëm, për të shkuar çdo ditë në punë apo në shkollë.

 • Ljudi u crnom: Globalna prijetnja
  In cinema from 13.6.19

  Ljudi u crnom: Globalna prijetnja

  Men in Black: International (2019)

  "The Men in Black" e kanë mbrojtur gjithmonë Tokën nga llumi i universit. Në këtë aventurë të re, ata do të përballen me kërcënimin më të madh deri më sot: një agjente e re në organizatën Men in Black.

 • Dark Phoenix
  In cinema from 6.6.19

  Dark Phoenix

  Dark Phoenix (2019)

  Jean Grey nis të zbulojë fuqi të jashtëzakonshme që e shndërrojnë atë në "Dark Phoenix". Tashmë, X-Men do t'ju duhet të vendosin nëse jeta e një prej anëtarëve të tyre të grupit është më e rendësishme se jeta e të...

 • Prevarantice
  In cinema from 30.5.19

  Prevarantice

  The Hustle (2019)

  Anne Hathaway dhe Rebel Wilson vijnë në rolin e dy artisteve mashtruese, të cilat bashkohen për të mposhtur meshkujt që kanë gabuar me to.

 • Rocketman
  In cinema from 30.5.19

  Rocketman

  Rocketman (2019)

 • Godzilla II: Kralj zvijeri
  In cinema from 30.5.19

  Godzilla II: Kralj zvijeri

  Godzilla: King of the Monsters (2019)

  Agjencia Monarch përballet me përbindësha gjigandë, përfshirë të fuqishmin Godzilla, i cili do të ndeshet me përbindëshat Mothra, Rodan dhe armikun e tij më të ri me tre koka, Mbretin Ghidorah.

 • Aladin
  In cinema from 24.5.19

  Aladin

  Aladdin (2019)

 • I sunce je zvijezda
  In cinema from 23.5.19

  I sunce je zvijezda

  The Sun Is Also a Star (2019)

 • Brightburn
  In cinema from 23.5.19

  Brightburn

  Brightburn (2019)

  Po sikur një fëmijë nga një botë tjetër, që përplaset në planetin Tokë, në vend që të bëhet një hero për njerëzimin, provon të jetë dicka shumë më e ligë?

 • Pokémon Detective Pikachu
  In cinema from 16.5.19

  Pokémon Detective Pikachu

  Pokémon Detective Pikachu (2019)

  Në një botë ku njerëzit i grumbullojnë Pokemonët për beteja, një djalë takon një Pikachu inteligjent që flet, i cili kërkon të bëhet dedektiv.

 • John Wick 3: Parabellum
  In cinema from 16.5.19

  John Wick 3: Parabellum

  John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

  John Wick është në arrati pas vrasjes së një prej anëtarëve të Shoqërisë Ndërkombëtare të Vrasësve, dhe me një shumë prej 14 milion dollarësh të vënë për kokën e tij, ai është në shenjestrën e shumë vrasësve me pagese.

First « 1 2 3 4 5 6 7 » Last