TvProfile Guida Programore

Guida programore për Biznese

  • Guida ditore ne XML formatin
  • Lista e plotë programore
  • Pershatatur sipas nevojave të klientit

Guida programore për export është e disponueshme në: XML, JSON, Excel formatet. XML është e dizajnuar për XMLTV standardin, i cili kërkohet nga të gjithë provajderët:IPTV/Cable / DVB-T.

Sipas nevojave të klientit TvProfil përshtat XMLTV exportin dhe pergadit burimet më optimale sipas specifikave të klientit


TvProfil ofron guiden programore të më shum se 1200 kanaleve, përfshirë informacione të detajuara të show dhe serive televizive po ashtu te teatrit dhe filmave televiziv. Guida programore azhurohet ne kohe ditore si dhe aktualisht është e disponueshme per kanalet e shteteve: Kroacisë, Bosnje Harcegovinës, Malit të zi, Serbisë, Sllovenisë, Shqipërisë, Austrisë, Maqedonisë, Hungarise, Republikes Ceke,Rumanisë, Rusisë, Gjermanisë, Turqisë, Irlandes, Danimarkes, Anglisë, Frances, Italisë,Polandes,Portugalisë,Norvegjisë,Meksikes, Shteteve të Bashkuara të Amerikes, Kanades, Brazilit, Kolbisë, Australisë, Kenias, Indisë, Kinës, Hong Kongut, Indonezisë, Izraelit, Malajzisë, Filipineve,Tailandes, Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Vietnamit.

Për oferta si dhe informacione më të detajuara na shkruani përmes kesaj mesazh forme:

Qellimit i perdorimit:


TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.