FILMAT Page 1

 • Na Shpëtoi Keku

  e premte

  19-02-22

  06:00

  Na Shpëtoi Keku

  Apple Mortgage Cake (2014)

 • Vrasja e presidentit të shkollës së mesme

  e premte

  19-02-22

  06:26

  Vrasja e presidentit të shkollës së mesme

  Një treshe fantastike në një komedi rinore. Kjo është historia gazmore e një adoleshenti që krejt papritur shndërrohet në djalin më popullor të gjimnazit të tij, nëpërmjet një komploti të thurrur ndaj presidentit të...

 • Truproja e vrasësit

  e premte

  19-02-22

  07:00

  Truproja e vrasësit

  Një ndër truprojat më të njohura thirret për të mbrojtur armikun e jetës së tij. Ai dhe vrasësi manipulues kanë qenë në anën e kundërt të plumbave për vite me radhë, por tani bashkohen në udhëtimin e tyre drejt Hagës...

 • Triumfi

  e premte

  19-02-22

  08:00

  Triumfi

  The Ron Clark Story (2006)

 • Tristram Shandy: Një histori e pabesueshme

  e premte

  19-02-22

  08:04

  Tristram Shandy: Një histori e pabesueshme

  Dy aktorë, ndërkohë që bëjnë grimin, flasin për përmasat e roleve të tyre. Por tregimtari ndërpritet vazhdimisht. Filmi kalon nga Shendi tek prapaskenat. E dashura e aktorit kryesor me djalin e tyre të vogël, vjen nga...

 • Preludi i luftës

  e premte

  19-02-22

  08:55

  Preludi i luftës

  Mjeku i ushtrisë amerikane në Luftën e Dytë Botërore, Desmond T. Dos, i cili ka shërbyer në betejën e Oikavës, nuk pranon të vrasë njerëz dhe bëhet personi i parë në historinë amerikane që merr medaljen e nderit pa...

 • Sërish në lojë

  e premte

  19-02-22

  09:45

  Sërish në lojë

  Gara e hapësirës gjithmonë është dominuar nga dy rival të fuqishëm, por sapo ata menduan se ishin të vetmit, një forcë e re shfaqet. Britania ka shpikur një modul hënor mahnitës të eksplorimit të hapësirës që mund të...

 • Mrekullia

  e premte

  19-02-22

  10:00

  Mrekullia

  A Gift of Miracles (2015)

 • Agjentja speciale

  e premte

  19-02-22

  11:10

  Agjentja speciale

  Një agjente e shërbimeve të fshehta britanike dërgohet në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të hetuar një vrasje si dhe për të gjetur një listë me agjentë të dyfishtë.

 • Kurora e krijimit

  e premte

  19-02-22

  11:11

  Kurora e krijimit

  Një shkencëtar i fiksuar dhe një natyraliste, zbulojnë një njeri të egër dhe i mësojnë atij qytetërimin. Një komedi e zbukuruar e natyrës njerëzore që nxjerr në pah perversitetet e mendjes.

 • Dinner for Schmucks

  e premte

  19-02-22

  11:45

  Dinner for Schmucks

  Dinner for Schmucks (2010)

 • Kolegji

  e premte

  19-02-22

  12:50

  Kolegji

  Tre gjimnazistë maturantë presin të kalojnë një fundjavë të paharrueshme teksa shkojnë të shohin kampusin e një universiteti, tek i cili do të shkojnë së shpejti një vit më pas. Por, aty do të kalojnë fundjavën më të...

 • Ana tjetër e medaljes

  e premte

  19-02-22

  13:07

  Ana tjetër e medaljes

  Dy prezantuesit e fushës së ekonomisë gjenden në një situatë ekstreme, kur një investitor i nervozuar që ka humbur gjithçka zapton me forcë studion e tyre, që ndiqet nga miliona njerëz në transmetim direkt. Li dhe...

 • BABAI ME I MIRE NE BOTE

  e premte

  19-02-22

  13:20

  BABAI ME I MIRE NE BOTE

 • Fantazmat

  e premte

  19-02-22

  14:00

  Fantazmat

  The Haunting (1999)

First « 1 2 3 4 5 6 7 8 » Last
TOP LISTA