SERIALE Page 1

 • Pen Zero: Hero me kohë të pjes

  e enjte

  14.11.19

  18:45

  Pen Zero: Hero me kohë të pjes

  Njihuni me Pen Zero. Ai nuk është si të gjithë fëmijët e tjerë. Cdo ditë, bashkë më shokët e tij, ai shkon në një dimension tjetër, për të shpëtuar botën.

 • Arti i Shijes

  e enjte

  14.11.19

  18:55

  Arti i Shijes

 • Kockat

  e enjte

  14.11.19

  19:00

  Kockat

  Bones (2005)

  Kur FBI-ja dështon në gjetjen e vrasësit, çështjen duhet ta marrin në dorë ekspertet. Doktor Temperans Brenan ka një dhunti të veçantë, një skuader unike dhe një menyrë karakteristike për t'i trajtuar njerëzit.

 • Arti i Shijes

  e enjte

  14.11.19

  19:25

  Arti i Shijes

 • Kuzhina Ime Fiton-Australi

  e enjte

  14.11.19

  19:55

  Kuzhina Ime Fiton-Australi

  (2014)

 • Quantico

  e enjte

  14.11.19

  20:00

  Quantico

  Quantico (2015)

  Priyanka Chopra. Kur provat e një sulmi terroist implikojnë rekruten e FBI-së Alex Parrish, ajo nis një kërkim të rrezikshëm për të zbuluar se cili nga shokët e klasës po përpiqet ta fusë në kurth

 • Fiks Fare

  e enjte

  14.11.19

  20:10

  Fiks Fare

  Fiks Fare

 • Chicago fire

  e enjte

  14.11.19

  20:45

  Chicago fire

  Chicago Fire (2012)

  Serial fitues i 3 çmimeve televizive dhe kandidat për 6 të tjerë. Në qytetin e Çikagos, zjarrfikësit, skuadrat e shpëtimit dhe mjekët, vënë në rrezik jetët e tyre për të shpëtuar njerëzit e përfshirë në aksidente dhe...

 • Vëllezërit Pastiçierë

  e enjte

  14.11.19

  21:05

  Vëllezërit Pastiçierë

  (2012)

 • Rruga per ne El Dorado

  e enjte

  14.11.19

  21:15

  Rruga per ne El Dorado

  Per cudine e madhe, ata perfundojne ne brigjet e El Dorados dhe adhurohen nga vendasit si te ishin Zoter per shkak te paraqitjes se tyre te huaj.

 • Better Call Saul

  e enjte

  14.11.19

  21:30

  Better Call Saul

  Serial kandidat për Globin e Artë dhe dhjetëra çmime të tjera televizive. Përpara se të njihej si Sol Gudman dhe të bëhej avokat i Uolter Uajt në serialin 'Breaking Bad', ai ishte thjesht Xhimi Mekgill. Kjo është...

 • Vëllezërit Pastiçierë

  e enjte

  14.11.19

  21:35

  Vëllezërit Pastiçierë

  (2012)

 • Gostia e Hestonit

  e enjte

  14.11.19

  22:05

  Gostia e Hestonit

  Heston's Feast (2009)

 • American Horror Story

  e enjte

  14.11.19

  22:15

  American Horror Story

  American Horror Story (2012)

  Dylan McDermott, Jessica Lange. Kandidat për Globin e Artë dhe 40 çmime të tjera. Një çift të martuarish dhe vajza e tyre, zhvendosen në një qytet të ri dhe zbulojnë se shtëpia e tyre fsheh një sekret të tmerrshëm

 • Vikings

  e enjte

  14.11.19

  22:20

  Vikings

  Vikings (2013)

  Serial |Episodi 1 | Vikings na transporton ne boten brutale dhe misterioze te Ragnar Lothbrok, nje luftetar dhe fermer viking qe deshiron te eksploroje dhe pushtoj oqeanin.

First « 1 2 3 ... 22 23 24 » Last
TOP LISTA