KINEMA

 • Midway
  In cinema from 7.11.19

  Midway

  Midway (2019)

 • Apollo 11
  In cinema from 27.6.19

  Apollo 11

  Apollo 11 (2019)

  Një vështrim mbi misionin për të zbritur në hënë, Apollo 11, të drejtuar nga komandanti Neil Armstrong dhe pilotët Buzz Aldrin e Michael Collins.

TvProfil përdor cookie për të siguruar përvojë më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacion rreth cookies mund të gjenden këtu: privacy policy.