Содржина

У овом иновативном филму сценариста/редатеља/продуцента Микеа Фиггиса, четири засебне приче одвијају се истовремено на екрану подијељеном у четири дијела у стварном времену.
Стеллан Скарсгард је филмски продуцент који трчи за женама, Саффрон Бурроwс је његова жена, Салма Хаyек је млада глумица уплетена у аферу, а Јеанне Трипплехорн је љутита жена чији ќе поступци промијенити судбину свих четверо. Како се четири приче развијају, свака са засебним протагонистима, почињу се полако испреплетати на помало шокантне начине. Резултат је трилер који тражи од публике да сама споји дијелове слагалице које им доноси. Уз врхунске изведбе звјездане поставе глумаца, овај филм постаје симфонија људских осјеќаја и интрига који кулминирају у насилном крешенду.

Слики

Time CodeTime CodeTime CodeTime Code

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Цитy оф Yоур Финал Дестинатион (2009)

    image
    28-годишњак на докторским студијама на Канзаском универзитету Омар Разаги пише биографију латиноамеричког писца Жила Гунда. Да би добио дозволу, мора да доѓе до...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • Волис и Едвард (2005)

    image
    Годината е 1936. На англискиот престол е Едвард 3 (С. Ц. Мур). Тој се вљубува во Волис Симпсон (Џ. Ричардсон), Американка која зад себе има два пропаднати брака....
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.