Оценка на корисникот: 7/10
(187 гласови)

СОДРЖИНА

28-годишњак на докторским студијама на Канзаском универзитету Омар Разаги пише биографију латиноамеричког писца Жила Гунда. Да би добио дозволу, мора да доѓе до три особе - Гундовог брата, његове удовице и младе љубавнице.
Омар Разаги пише биографију латиноамеричког писца Жила Гунда. Има 28 година и на докторским је студијама на Универзитету у Канзасу. Да би добио дозволу да пише причу о великом аутору, мора да доѓе до три особе - Гундовог брата, његове удовице и младе љубавнице. Боравак на имању као из снова, биќе велико искуство за младог докторанта. Нимало лак задатак који ќе угрозити и Разагијев приватни живот.

Слики

Град твог крајњег одредиштаГрад твог крајњег одредиштаГрад твог крајњег одредиштаГрад твог крајњег одредишта

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Пријатељи (2019)

  image
  Прави пријатељ је увек ту, и у добру и у злу. Након што су примили вести које су им из темеља промениле животе, породица Тиг неочекивану подршку налази у свом...
 • Божиќ у Старлајту (2020)

  image
  Да би спасила обитељски ресторан од рушења, правница Анние невољко склапа необичан договор с насљедником граѓевинске твртке.
 • Душо, вани је хладно (2021)

  image
  Туристичка агентица Ханнах умјесто у тропске крајеве одлази у Ледени хотел у Канади и убрзо схваќа да је донијела праву одлуку.
 • 32 август на Земјата (1998)

  image
  На 26 години, Симон го преиспитува целиот живот откако преживува ужасна сообраќајна несреќа. Таа го замолува својот пријател Филип да има дете со неа. Филип е...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.