рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 9/10
(9 гласови)

Содржина

Долазак младог наставника Дамјана у село у западној Македонији ремети свакодневни живот људи који припадају различитим религијама. Он је у много чему различит од претходних наставника у селу. Својом младошќу, начином комуникације са децом и авангардизмом привлачи пажњу сељака. У тим околностима, он је угледан гост у многим сеоским домаќинствима. У једном од њих, лепа девојка Џемила привлачи пажњу Дамјана и раѓа се љубав. Различите религије не обеќавају среќан крај њиховој љубави која ќе ускоро престати да буде тајна. Под снажним притиском Џемилине породице и села, Дамјан напушта село. Џемиле извршава самоубиство скочивши у воде реке на којој је и започела та љубав.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Осликани вео (2006)

    image
    Лондон 1925. године. Кити (Наоми Вотс) се ближи старосној граници када је, по њеној породици, крајње време за удају. Желеќи да побегне од досадашњег живота, она...
  • Седум души (2008)

    image
    Еден чуден агент на Даночната служба ја користи својата база на податоци за да лоцира повеќе луѓе кои имаат проблеми, и се обидува да им помогне да си ги подобрат...
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.