Содржина

Надобудни, пребогати знанственик Луцас Фостер добива посебну дозволу од предсједника САД-а. Она му даје привилегиј да се позабави горуќим питањем климатских промјена односно повеќања температуре на планету.
Његова истраживања указују на чињеницу да је озонски омотач пред уништењем те да нам слиједи пропаст. У влади не схваќају озбиљно Луцасова упозорења но његова ќе се црна предвиѓања убрзо показати истинитима.
Дијелови планета у потпуности су спаљени, иако због ограниченог буџета ми то неќемо видјети, а додано је и мало политичког зачина.

Слики

Соларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни ударСоларни удар

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Судниот ден (2008)

    image
    Пост-апокалиптична прича о групи војника која мора да се пробије кроз опасну зону препуну дивљих канибала како би пронашли лек за смртносни вирус који хара...
  • Со време (2011)

    image
    Секоја секунда е битна во овој сексапилен акционен трилер, полн со стил, во кој улогите ги играат Џастин Тимберлејк и Аманда Сејфрид. Во иднина, кога времето...
  • Сурогати (2009)

    image
    Агентите на ФБИ (БРУС ВИЛИС и РАДА МИЧЕЛ) го истражуваат мистериозното убиство на еден студент, поврзано со човекот кој помогнал да се создаде високо-технолошкиот...
  • Злосторнички ум (2016)

    image
    Рајан Рејнолдс и Кевин Костнер ги гледаме заедно во акциониот трилер во кој нема да недостасува акција, бркање со автомобили, пукања и интриги!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.