СОДРЖИНА

Успешна жена фотограф мора да одлучи хоќе ли прихватити посао који ќе је одвуќи од њених уметничких корена. Она се врати у свој родни град где сретне Лука, бившег дечка који јој је сломио срце. На наговор његове ќерке, њих двоје почну да сараѓују.

Слики

Портрет на љубовта

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Среќно, Чарли: На путу (2011)

  image
  Теди и Ејми се одвајају од остатка породице на путу ка баби и деди код којих је требало да прославе Божиќ. Покушавају да сами пронаѓу пут и спас долази у прави час.
 • Харриет, мали велики шпијун (1996)

  image
  Харриет М. Wелсцх (Мицхелле Трацхтенберг) дјевојчица је опсједнута шпијунирањем. Свакога дана, прерушена путује својим путем проматрајуќи и биљежеќи сваки и...
 • Вујко Нино (2003)

  image
  Оддалечена и прилично нефункционална фамилија повторно се зближува, кога од Италија во Чикаго изненадено во посета им доаѓа одамна изгубениот чичко Нино.
 • Херои (2010)

  image
  Маж брза да стигне на важен деловен состанок. Неговиот ум е преокупиран со мислите како да се претстави пред важниот клиент, момент кој може да биде пресвртница...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.