Содржина

Банда неофашистичких криминалаца, предвоѓена самопроглашеним Најтом Слешером, проваљује у куќе и аутомобиле, убијајуќи људе без икаквог повода. Када један од припадника банде упадне у продавницу, и муштерије зароби као таоце, на место злочина биќе позван бескомпромисни полицајац Мерион Кобрети (Силвестер Сталоне), који решивши случај долази до корисних информација о Најту Слешеру. Касније, исте ноќи, долази до још једног убиства, а очевидац је млада Ингрид (Бригит Нилсен). Ингрид добија бројне претње, а једини ко је може заштити је Кобра.

Слики

КобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобраКобра

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Паркер (2013)

    image
    Паркер (Џејсон Стејтам) е професионален крадец кој не краде од сиромашните и не повредува невини. Добива понуда да заврши работа со екипа што не ја познава....
  • Висина (2017)

    image
    На Агент од ФБИ му се понудени милиони за да помогне на крадец да побегне од одземен авион.
  • Баран (2008)

    image
    Фрустриран канцелариски службеник дознава дека е син на професионален убиец и дека ги наследил неверојатните убиствени способности на својот татко.
  • Бришач (1996)

    image
    Специјален агент за заштита на сведоци се соочува со предавството на своите најблиски соработници. Убавата Ли Кулен (Ванеса Вилијамс) наоѓа диск со...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.