poster

Следи го својот херој

Luv (2012)

Режисер: Sheldon Candis

рејтинг: 5.9/10

Содржина

Откако исчезнува мајка му на Вуди, момчето живее со баба му, дедо му и стрикото Винсент, бивш робијаш кој се труди да му биде достоен пример. Вуди, кој влегува во адолесценција, е под влијание на чичко му. Очаен да му биде добар пример на внукот, Винсент му нуди шанса да му се придружи во покренувањето сопствен бизнис. Винсент не успева да го покрене бизнисот, а кога се вмешува неговиот бивш подол шеф г. Фиш, младиот Вуди е принуден предвреме да порасне.

Слики

Следи го својот херој

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Еднакви шанси (2006)

    image
    Зависноста од коцкање ги прикажува приказните на тројца луѓе кои немаат ништо заедничко освен проблемот кој им ги уништува животите.
  • Дивљи анѓели (1969)

    image
    "Дивљи анѓели" је југословенски играни филм снимљен 1969. у режији Фадила Хаџиќа. По жанру је мешавина драме и криминалистичког филма, а радња приказује како...
  • Мали (2018)

    image
    Четири године затвора нису промијениле Фрању. Он је дилер. Супруга му умире, а њезини родитељи желе га приказати као неспособног родитеља и узети му скрбништво...
  • 10 sдесет работи кои треба да ги направиме пред да раскинеме (2020)

    image
    Кога Ебигејл, самохрана мајка на две деца, забременува после една ноќ помината на Бен, овој необичен пар ќе се обиде да се избори со новонастанатата ситуација.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.