Содржина

A mysterious place, an indescribable prison, a deep hole. An unknown number of levels. Two inmates living on each level. A descending platform containing food for all of them. An inhuman fight for survival, but also an opportunity for solidarity.

Слики

Платформа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вивариум (2019)

    image
    Млад пар е заробен во кафкијанско предградие слично на лавиринт полно со бескрајни, идентични куќи. Не можејќи да заминат, тие се принудени да одгледаат бебе кое...
  • Бежи (2017)

    image
    Млади Афроамериканац Цхрис са својом девојком Росе током викенда одлази на удаљено имање како би се упознао с њеним родитељима, мајком Миссy и оцем Деаном. Њихово...
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.