Një vështrim satirik i tri familjeve dhe ideve të secilit se kush është familja moderne. Secila nga familjet ka diçka të veçantë, që i bën situatat e tyre sa komike aq edhe dramatike..

Transmetimet në kanale:

RTL2  

Ishte në kanal:

FOX  HBO2  HBO  HBO3  RTL DE  E!  SLO1  

Episodi vijues:

Sot
22:45
FAMILJA MODERNE 5, Ep. 22
Sot
23:10
FAMILJA MODERNE 5, Ep. 23
e hënë
22:45
FAMILJA MODERNE 5, Ep. 24
e hënë
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 1
e martë
22:45
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 2
e martë
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 3
12.8.20
22:45
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 4
12.8.20
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 5
13.8.20
22:45
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 6
13.8.20
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 7
14.8.20
22:45
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 8
14.8.20
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 9
17.8.20
22:45
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 10
17.8.20
23:10
FAMILJA MODERNE 6, Ep. 11
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.