Çarli Harper është një beqar në parajse me një shtëpi në plazhin e Malibusë, një punë super të paguar dhe një jetë mjaft aktive. Ndërsa vellai i tij, Alani, ne grahmat e një divorci, shkon të jetoje me të bashkë me djalin e tij 10 vjeçar.

Transmetimet në kanale:

RTL2  PRO 7  STAR  Puls4  B92  

Ishte në kanal:

Pro7 MAXX  RAI 2  HTV1  FTV  PINK  

Episodi vijues:

e mërkurë
13:45
Two and a Half Men 2, Ep. 20
e mërkurë
14:10
Two and a Half Men 1, Ep. 18
e mërkurë
14:30
Two and a Half Men 3, Ep. 7
e mërkurë
14:40
Two and a Half Men 1, Ep. 19
e mërkurë
15:00
Two and a Half Men 3, Ep. 8
e mërkurë
15:05
Two and a Half Men 1, Ep. 20
e mërkurë
17:45
Two and a Half Men
e mërkurë
18:15
Two and a Half Men
e mërkurë
19:25
Two and a Half Men
e mërkurë
19:48
Two and a Half Men
e mërkurë
19:55
Two and a Half Men
e mërkurë
20:16
Two and a Half Men
e mërkurë
22:35
Two and a Half Men 2, Ep. 22
e mërkurë
22:55
Two and a Half Men 3, Ep. 9
e mërkurë
23:00
Two and a Half Men 2, Ep. 23
e mërkurë
23:25
Two and a Half Men 3, Ep. 10
e mërkurë
23:29
Two and a Half Men
e mërkurë
23:58
Two and a Half Men
Sot
06:25
Two and a Half Men 3, Ep. 9
Sot
06:50
Two and a Half Men 3, Ep. 10
Sot
06:54
Two and a Half Men
Sot
07:16
Two and a Half Men
Sot
12:35
Two and a Half Men 1, Ep. 19
Sot
13:00
Two and a Half Men 1, Ep. 20
Sot
13:30
Two and a Half Men 1, Ep. 21
Sot
13:50
Two and a Half Men 2, Ep. 22
Sot
13:55
Two and a Half Men 1, Ep. 22
Sot
14:20
Two and a Half Men 2, Ep. 23
Sot
14:25
Two and a Half Men 3, Ep. 9
Sot
14:55
Two and a Half Men 3, Ep. 10
Sot
17:50
Two and a Half Men
Sot
18:15
Two and a Half Men
Sot
19:25
Two and a Half Men
Sot
19:35
Two and a Half Men
Sot
19:55
Two and a Half Men
Sot
22:45
Two and a Half Men 2, Ep. 24
Sot
22:55
Two and a Half Men 3, Ep. 11
Sot
23:05
Two and a Half Men 3, Ep. 1
Sot
23:25
Two and a Half Men 3, Ep. 12
Sot
23:36
Two and a Half Men
Nesër
06:25
Two and a Half Men 3, Ep. 11
Nesër
06:50
Two and a Half Men 3, Ep. 12
Nesër
13:00
Two and a Half Men 2, Ep. 24
Nesër
13:20
Two and a Half Men 3, Ep. 1
Nesër
13:40
Two and a Half Men 1, Ep. 21
Nesër
14:10
Two and a Half Men 1, Ep. 22
Nesër
14:25
Two and a Half Men 3, Ep. 11
Nesër
14:35
Two and a Half Men 1, Ep. 23
Nesër
14:50
Two and a Half Men 3, Ep. 12
Nesër
15:05
Two and a Half Men 1, Ep. 24
Nesër
17:50
Two and a Half Men
Nesër
18:15
Two and a Half Men
Nesër
19:25
Two and a Half Men
Nesër
19:45
Two and a Half Men
Nesër
19:55
Two and a Half Men
Nesër
20:15
Two and a Half Men
Nesër
22:05
Two and a Half Men 3, Ep. 2
Nesër
22:25
Two and a half man 3, Ep. 3
Nesër
22:55
Two and a Half Men 3, Ep. 13
Nesër
23:20
Two and a Half Men 3, Ep. 14
Nesër
00:00
Two and a Half Men
Nesër
00:30
Two and a Half Men
e shtunë
12:10
Two and a half man 4, Ep. 13
e shtunë
12:35
Two and a half man 4, Ep. 14
e shtunë
13:05
Two and a half man 4, Ep. 15
e shtunë
13:20
Two and a Half Men 3, Ep. 2
e shtunë
13:30
Two and a half man 4, Ep. 16
e shtunë
13:40
Two and a half man 3, Ep. 3
e shtunë
14:00
Two and a half man 4, Ep. 17
e shtunë
14:25
Two and a half man 4, Ep. 18
e shtunë
22:05
Two and a Half Men 3, Ep. 4
e shtunë
22:25
Two and a Half Men 3, Ep. 5
e diel
02:00
Two and a half man 4, Ep. 21
e diel
02:25
Two and a half man 4, Ep. 22
e diel
02:50
Two and a half man 4, Ep. 23
e diel
03:15
Two and a half man 4, Ep. 24
e diel
12:10
Two and a half man 4, Ep. 19
e diel
12:35
Two and a half man 4, Ep. 20
e diel
13:05
Two and a half man 4, Ep. 21
e diel
13:15
Two and a Half Men 3, Ep. 4
e diel
13:30
Two and a half man 4, Ep. 22
e diel
13:35
Two and a Half Men 3, Ep. 5
e diel
14:00
Two and a half man 4, Ep. 23
e diel
14:25
Two and a half man 4, Ep. 24
e diel
17:10
Two and a Half Men
e diel
17:35
Two and a Half Men
e diel
19:20
Two and a Half Men
e diel
19:50
Two and a Half Men
e diel
22:05
Two and a Half Men 3, Ep. 6
e diel
22:25
Two and a Half Men 3, Ep. 7
e hënë
02:00
Two and a half man 5, Ep. 3
e hënë
02:25
Two and a half man 5, Ep. 4
e hënë
02:50
Two and a half man 5, Ep. 5
e hënë
03:15
Two and a half man 5, Ep. 6
e hënë
06:25
Two and a Half Men 3, Ep. 13
e hënë
06:50
Two and a Half Men 3, Ep. 14
e hënë
13:45
Two and a Half Men 1, Ep. 23
e hënë
14:00
Two and a Half Men 3, Ep. 6
e hënë
14:10
Two and a Half Men 1, Ep. 24
e hënë
14:25
Two and a Half Men 3, Ep. 13
REKOMANDIMET
 • Si e takova nenen tende (2005)

  image
  Një romancë komike me Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan. Tedi beson se te Robin ka gjetur gruan e ëndrrave , edhe pse fati ka rezervuar...
 • Everybody Hates Chris (2005)

  image
  A young African-American teen attempts to survive with his dysfunctional family and his all-white school in the 1980s.
 • Dashuri me qira (2015)

  image
  Defne, a poor girl living with her grand mother, brother and sister is tangled in a deal to make the famous business man, Omer fall in love with her and marry her...
 • Friends (1994)

  image
  Jeta e 6 te rinjve te Nju Jorkut, me te perbashketat dhe kontrastet mes tyre.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.