SERIALE Faqja 1

 • Familja Simpson

  e martë

  3.8.21

  07:55

  Familja Simpson

  The Simpsons (1989)

  Barti merr qenin e tij në shkollë për një prezantim, por pas rrëmujës që shkakton qeni, drejtori i shkollës, Skineri pushohet nga puna. Zëvendësi i tij bëhet Ned Flandersi, por Bartit i mungon drejtori i vjetër.

 • Kej-Si në Një Mision të Fshehte

  e martë

  3.8.21

  08:35

  Kej-Si në Një Mision të Fshehte

  K.C. Undercover (2015)

  Familja Kuper gjurmon agjentët që u shpërndajnë armë agjencive armike. Ata i arrestojnë agjentët, por zbulojnë që ata janë prindërit e shoqes së klasës së Kejsit.

 • Një Shtëpiake Jashtë Rregullave

  e martë

  3.8.21

  08:50

  Një Shtëpiake Jashtë Rregullave

  American Housewife (2019)

  Keti është një bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve me kohë të plotë. Pavarësisht nga pesha që e penalizon në krahasim me nënat e tjera të qytetit, vetëbesimi është arma e saj e fortë, të cilën e shpalos sa herë që i...

 • Dino Dana

  e martë

  3.8.21

  09:00

  Dino Dana

  Dino Dana (2017)

  Dana merr frymëzim nga karikaturat e preferuara të babai te saj për të përfunduar koleksionin e saj,sesi dinozaurët përdorën lloje të ndryshme të shikimit për të gjuajtur.

 • Grupi

  e martë

  3.8.21

  09:10

  Grupi

  Community (2009)

  Ndërsa grupi i studimit mblidhet për montuar dioramën e tyre të 20-të dhe të fundit të vitit në Antropologji, ata fillojnë të kujtojnë kohët e preferuara që kaluan bashkë, përfshirë edhe një udhëtim që bënë në një...

 • Familja Kuqezi

  e martë

  3.8.21

  09:35

  Familja Kuqezi

  Familja Kuqezi (2018)

  6 "Familja kuqezi" është serial komedia më e veçantë e zhanrit Situation comedy, prodhuar dhe realizuar nga Tring. Kuqezët janë padyshim një familje model, jo në kuptimin që është perfekte, por në atë se, pavarësisht...

 • Kroll Show

  e martë

  3.8.21

  10:05

  Kroll Show

  Kroll Show (2013)

  I ndikuar nga shfaqjet televizive, Nick Kroll ka aftesine per tu transformuar ne personazhe nga me qesharaket. Duke perdorur satiren sociale ai ve ne loje aspekte te ndryshme te televizionit, internetit dhe kultures...

 • Dino Dana

  e martë

  3.8.21

  14:15

  Dino Dana

  Dino Dana (2017)

  Dana merr frymëzim nga karikaturat e preferuara të babai te saj për të përfunduar koleksionin e saj,sesi dinozaurët përdorën lloje të ndryshme të shikimit për të gjuajtur.

 • Familja Simpson

  e martë

  3.8.21

  14:40

  Familja Simpson

  The Simpsons (1989)

  Barti merr qenin e tij në shkollë për një prezantim, por pas rrëmujës që shkakton qeni, drejtori i shkollës, Skineri pushohet nga puna. Zëvendësi i tij bëhet Ned Flandersi, por Bartit i mungon drejtori i vjetër.

 • Një Shtëpiake Jashtë Rregullave

  e martë

  3.8.21

  15:35

  Një Shtëpiake Jashtë Rregullave

  American Housewife (2019)

  Keti është një bashkëshorte dhe nënë e tre fëmijëve me kohë të plotë. Pavarësisht nga pesha që e penalizon në krahasim me nënat e tjera të qytetit, vetëbesimi është arma e saj e fortë, të cilën e shpalos sa herë që i...

 • Grupi

  e martë

  3.8.21

  16:00

  Grupi

  Community (2009)

  Ndërsa grupi i studimit mblidhet për montuar dioramën e tyre të 20-të dhe të fundit të vitit në Antropologji, ata fillojnë të kujtojnë kohët e preferuara që kaluan bashkë, përfshirë edhe një udhëtim që bënë në një...

 • Familja Kuqezi

  e martë

  3.8.21

  16:20

  Familja Kuqezi

  Familja Kuqezi (2018)

  6 "Familja kuqezi" është serial komedia më e veçantë e zhanrit Situation comedy, prodhuar dhe realizuar nga Tring. Kuqezët janë padyshim një familje model, jo në kuptimin që është perfekte, por në atë se, pavarësisht...

 • Kroll Show

  e martë

  3.8.21

  16:45

  Kroll Show

  Kroll Show (2013)

  I ndikuar nga shfaqjet televizive, Nick Kroll ka aftesine per tu transformuar ne personazhe nga me qesharaket. Duke perdorur satiren sociale ai ve ne loje aspekte te ndryshme te televizionit, internetit dhe kultures...

 • Kej-Si në Një Mision të Fshehte

  e martë

  3.8.21

  17:42

  Kej-Si në Një Mision të Fshehte

  K.C. Undercover (2015)

  Kejsi përpiqet të lidhë miqësi me Eimin për hir të misionit. Ndërkohë Kuperët vendosin përgjues në shtëpinë e Bishopërve me shpresën se do të marrin informacione për listën e shpërndarjes së armëve.

 • Dino Dana

  e martë

  3.8.21

  18:10

  Dino Dana

  Dino Dana (2017)

  Dana ëndërron të marre pjese në Ditën e Fosileve në Muzeun Royal, ajo i lutet fqinjit të saj ta marrë me vete . Dana shikon nje ëndërr sikur ajo po zbulon fosilin e parë T. Rex.

Emri « 1 2 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.