SERIALE

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  00:40

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Për të zgjidhur enigmën e dedektivit të famshëm privat Ouen Kuin,fëmijët duhet të hyjnë në libër dhe të bëhen personazhe të tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  03:40

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Për të zgjidhur enigmën e dedektivit të famshëm privat Ouen Kuin,fëmijët duhet të hyjnë në libër dhe të bëhen personazhe të tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  09:35

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Për të zgjidhur enigmën e dedektivit të famshëm privat Ouen Kuin,fëmijët duhet të hyjnë në libër dhe të bëhen personazhe të tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  13:48

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Për të zgjidhur enigmën e dedektivit të famshëm privat Ouen Kuin,fëmijët duhet të hyjnë në libër dhe të bëhen personazhe të tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  17:42

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Një relike e grabitur në muze e quajtur maska prej kobalti gjendet në zyrën e Kuinit dhe fëmijët detyrohen në vënë në dyshim pafajësinë e tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e mërkurë

  1.12.21

  20:10

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Një relike e grabitur në muze e quajtur maska prej kobalti gjendet në zyrën e Kuinit dhe fëmijët detyrohen në vënë në dyshim pafajësinë e tij.

 • Shkrimtari i Padukshëm

  e enjte

  2.12.21

  00:52

  Shkrimtari i Padukshëm

  Ghostwriter (2019)

  Një relike e grabitur në muze e quajtur maska prej kobalti gjendet në zyrën e Kuinit dhe fëmijët detyrohen në vënë në dyshim pafajësinë e tij.

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.