Vlerësimi: 8.1/10
Vlerësimi i përdoruesit: 8.9/10
(130 Voto)

J.Galecki, J.Parsons, K.Cuoco. Një grua zhvendoset në një apartament ku fqinjë ka dy fizikanë gjeni, por aspak shoqërore. Ajo do t'u tregojë atyre se nuk e njohin fare jetën jashtë laboratorit.

Transmetimet në kanale:

RTL2  FOX  PRO 7  HBO2  

Ishte në kanal:

Tring Smile  B92  RTL  

Episodi vijues:

Sot
13:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 10
Sot
14:15
The Big Bang Theory 11, Ep. 11
Sot
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 9
Sot
15:35
The Big Bang Theory
Sot
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 10
Sot
16:05
The Big Bang Theory
Sot
16:30
The Big Bang Theory
Sot
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 12
Sot
21:50
The Big Bang Theory 11, Ep. 13
Sot
23:45
The Big Bang Theory 10, Ep. 11
Sot
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 12
Nesër
07:55
The Big Bang Theory
Nesër
08:25
The Big Bang Theory
Nesër
08:50
The Big Bang Theory
Nesër
17:20
The Big Bang Theory
Nesër
17:45
The Big Bang Theory
e hënë
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 11
e hënë
07:25
The Big Bang Theory
e hënë
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 12
e hënë
07:50
The Big Bang Theory
e hënë
13:40
The Big Bang Theory 11, Ep. 12
e hënë
14:10
The Big Bang Theory 11, Ep. 13
e hënë
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 11
e hënë
15:35
The Big Bang Theory
e hënë
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 12
e hënë
16:05
The Big Bang Theory
e hënë
16:30
The Big Bang Theory
e hënë
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 14
e hënë
21:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 15
e hënë
23:50
The Big Bang Theory 10, Ep. 13
e martë
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 14
e martë
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 13
e martë
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 14
e martë
07:55
The Big Bang Theory
e martë
08:25
The Big Bang Theory
e martë
08:50
The Big Bang Theory
e martë
12:15
The Big Bang Theory, Ep. 1
e martë
12:35
The Big Bang Theory, Ep. 2
e martë
13:40
The Big Bang Theory 11, Ep. 14
e martë
14:10
The Big Bang Theory 11, Ep. 15
e martë
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 13
e martë
15:35
The Big Bang Theory
e martë
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 14
e martë
16:05
The Big Bang Theory
e martë
16:30
The Big Bang Theory
e martë
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 16
e martë
21:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 17
e martë
23:50
The Big Bang Theory 10, Ep. 15
e mërkurë
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 16
14.6.23
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 15
14.6.23
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 16
14.6.23
07:55
The Big Bang Theory
14.6.23
08:20
The Big Bang Theory
14.6.23
08:50
The Big Bang Theory
14.6.23
12:00
The Big Bang Theory, Ep. 3
14.6.23
12:20
The Big Bang Theory, Ep. 4
14.6.23
13:40
The Big Bang Theory 11, Ep. 16
14.6.23
14:10
The Big Bang Theory 11, Ep. 17
14.6.23
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 15
14.6.23
15:35
The Big Bang Theory
14.6.23
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 16
14.6.23
16:05
The Big Bang Theory
14.6.23
16:30
The Big Bang Theory
14.6.23
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 18
14.6.23
21:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 19
14.6.23
23:50
The Big Bang Theory 10, Ep. 17
15.6.23
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 18
15.6.23
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 17
15.6.23
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 18
15.6.23
07:50
The Big Bang Theory
15.6.23
08:20
The Big Bang Theory
15.6.23
08:45
The Big Bang Theory
15.6.23
11:25
The Big Bang Theory, Ep. 5
15.6.23
11:45
The Big Bang Theory, Ep. 6
15.6.23
13:40
The Big Bang Theory 11, Ep. 18
15.6.23
14:10
The Big Bang Theory 11, Ep. 19
15.6.23
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 17
15.6.23
15:35
The Big Bang Theory
15.6.23
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 18
15.6.23
16:05
The Big Bang Theory
15.6.23
16:30
The Big Bang Theory
15.6.23
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 20
15.6.23
21:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 21
15.6.23
23:50
The Big Bang Theory 10, Ep. 19
16.6.23
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 20
16.6.23
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 19
16.6.23
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 20
16.6.23
12:00
The Big Bang Theory, Ep. 7
16.6.23
12:20
The Big Bang Theory, Ep. 8
16.6.23
13:40
The Big Bang Theory 11, Ep. 20
16.6.23
14:10
The Big Bang Theory 11, Ep. 21
16.6.23
15:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 19
16.6.23
15:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 20
16.6.23
21:30
The Big Bang Theory 11, Ep. 22
16.6.23
21:55
The Big Bang Theory 11, Ep. 23
16.6.23
23:50
The Big Bang Theory 10, Ep. 21
17.6.23
00:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 22
19.6.23
07:15
The Big Bang Theory 10, Ep. 21
19.6.23
07:40
The Big Bang Theory 10, Ep. 22
19.6.23
12:05
The Big Bang Theory, Ep. 9
REKOMANDIMET
 • Friends (1994)

  image
  Jeta e 6 te rinjve te Nju Jorkut, me te perbashketat dhe kontrastet mes tyre.
 • Two and a Half Men (2003)

  image
  Çarli Harper është një beqar në parajse me një shtëpi në plazhin e Malibusë, një punë super të paguar dhe një jetë mjaft aktive. Ndërsa vellai i tij, Alani, ne...
 • Si e takova nenen tende (2005)

  image
  Një romancë komike me Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan. Tedi beson se te Robin ka gjetur gruan e ëndrrave , edhe pse fati ka rezervuar...
 • Histori Familjare (2009)

  image
  Një vështrim satirik i tri familjeve dhe ideve të secilit se kush është familja moderne. Secila nga familjet ka diçka të veçantë, që i bën situatat e tyre sa...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.