Shaun Murphy, një kirurg i ri me autizëm dhe sindromën Savant, rekrutohet në njësinë kirurgjikale të një spitali prestigjioz.

Transmetimet në kanale:

FOX Life  Superstar 2  

Ishte në kanal:

RAI 2  SUPER RTL  VOX  

Episodi vijues:

Sot
23:35
The good doctor 2, Ep. 10
Sot
23:40
The good doctor
Nesër
11:40
The good doctor
Nesër
23:40
The good doctor
e diel
12:40
The good doctor
e hënë
00:40
The good doctor
e hënë
12:40
The good doctor
e hënë
22:55
The good doctor 2, Ep. 11
e martë
00:40
The good doctor
e martë
13:50
The good doctor 2, Ep. 11
e martë
22:55
The good doctor 2, Ep. 12
e mërkurë
13:50
The good doctor 2, Ep. 12
29.3.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 13
30.3.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 13
30.3.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 14
31.3.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 14
3.4.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 15
4.4.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 15
4.4.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 16
5.4.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 16
5.4.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 17
6.4.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 17
6.4.23
22:55
The good doctor 2, Ep. 18
7.4.23
13:50
The good doctor 2, Ep. 18
7.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 1
10.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 1
10.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 2
11.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 2
11.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 3
12.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 3
12.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 4
13.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 4
13.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 5
14.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 5
14.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 6
17.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 6
17.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 7
18.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 7
18.4.23
22:55
The Good Doctor 3, Ep. 8
19.4.23
13:50
The Good Doctor 3, Ep. 8
19.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 9
20.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 9
20.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 10
21.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 10
21.4.23
23:15
The good doctor 3, Ep. 11
24.4.23
14:20
The good doctor 3, Ep. 11
24.4.23
22:55
The good doctor 3, Ep. 12
25.4.23
13:50
The good doctor 3, Ep. 12
e martë, 25 prill 2023
22:55
The good doctor 3, Ep. 13
e mërkurë, 26 prill 2023
13:50
The good doctor 3, Ep. 13
e mërkurë, 26 prill 2023
22:55
The good doctor 3, Ep. 14
e enjte, 27 prill 2023
13:50
The good doctor 3, Ep. 14
e enjte, 27 prill 2023
22:55
The good doctor 3, Ep. 15
e premte, 28 prill 2023
13:50
The good doctor 3, Ep. 15
e premte, 28 prill 2023
23:10
The good doctor 3, Ep. 16
REKOMANDIMET
 • Ambition (2014)

  image
  A story of a family living in Prague, Czechoslovakia in the period between World Wars,in Czech better known as "The First Republic". A lost son returns from the...
 • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

  image
 • Dr. House (2004)

  image
  Dr. Gregori Hauz, një mjek rebel sjellja e të cilit shkon në kufijte e shoqërores, sfidohet nga të panjohurat mjekesore përpara të cilave mjeket e tjere dorezohen.
 • Psi laju, vetar nosi (2017)

  image
  A tale of people who live outside the big city who get mixed up in hilarious situations and events.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.