Një emocion përmes kaosit të përditshëm të spitalit më eksploziv të qytetit dhe ekipit kurajoz të mjekëve që e mbajnë atë së bashku. Ato do të trajtojnë raste unike të reja të frymëzuara nga ngjarje aktuale, duke krijuar marrëdhënie të zjarrta në pandemonium pulsues të dhomës së urgjencës.

Transmetimet në kanale:

FOX Life  DIVA  

Ishte në kanal:

SUPER RTL  Tring History  VOX  

Episodi vijues:

Sot
00:40
Chicago Med 4, Ep. 12
e hënë
06:40
Chicago Med 4, Ep. 12
e hënë
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 1
e hënë
15:10
Chicago Med 4, Ep. 12
e hënë
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 2
e hënë
23:55
Chicago Med 4, Ep. 13
e martë
06:45
Chicago Med 4, Ep. 13
e martë
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 1
e martë
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 2
e martë
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 3
e martë
15:15
Chicago Med 4, Ep. 13
e martë
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 4
e martë
23:50
Chicago Med 4, Ep. 14
e mërkurë
06:45
Chicago Med 4, Ep. 14
e mërkurë
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 3
e mërkurë
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 4
e mërkurë
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 5
e mërkurë
15:15
Chicago Med 4, Ep. 14
e mërkurë
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 6
6.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 15
7.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 15
7.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 5
7.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 6
7.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 7
7.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 15
7.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 8
7.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 16
8.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 16
8.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 7
8.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 8
8.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 9
8.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 16
8.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 10
9.7.22
00:40
Chicago Med 4, Ep. 17
10.7.22
02:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 5
10.7.22
03:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 6
11.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 17
11.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 9
11.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 10
11.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 11
11.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 17
11.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 12
11.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 18
12.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 18
12.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 11
12.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 12
12.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 13
12.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 18
12.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 14
12.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 19
13.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 19
13.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 13
13.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 14
13.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 15
13.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 19
13.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 16
13.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 20
14.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 20
14.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 15
14.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 16
14.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 17
14.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 20
14.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 18
14.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 21
15.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 21
15.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 17
15.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 18
15.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 19
15.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 21
15.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 20
15.7.22
23:50
Chicago Med 4, Ep. 22
17.7.22
02:15
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 15
17.7.22
03:15
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 16
18.7.22
06:45
Chicago Med 4, Ep. 22
18.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 19
18.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 5, Ep. 20
18.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 1
18.7.22
15:15
Chicago Med 4, Ep. 22
18.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 2
19.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 1
19.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 2
19.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 3
19.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 4
20.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 3
20.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 4
20.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 5
20.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 6
21.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 5
21.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 6
21.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 7
21.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 8
22.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 7
22.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 8
22.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 9
22.7.22
16:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 10
24.7.22
02:20
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 5
24.7.22
03:20
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 6
25.7.22
09:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 9
25.7.22
10:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 10
25.7.22
15:00
Urgjenca e Cikagos 6, Ep. 11
REKOMANDIMET
 • Apartamenti i pafajësisë (2020)

  Sot
  image
  Han një djalosh i pashëm dhe karizmatik është i mbushur me kujtime të dhimbshme dhe tragjedi brenda familjes. Pas kthimit nga SHBA, ai i kushton jetën babait dhe...
 • Dr. Quinn, žena vrač (1993)

  Sot
  image
  The fifth daughter of a wealthy Boston physician, Michaela Quinn defies the conventions of post-Civil War society by following in her father's footsteps. After...
 • Melek (2019)

  Sot
  image
  Melek will rebuild her life with her family and children. Melek is struggling to survive with her three children.
 • The Cul De Sac (2016)

  Sot
  image
  The Cul de Sac is set in a world where the adults have disappeared, and waves of energy destroy anyone caught outdoors. Feisty teen Rose (Greta Gregory) leads a...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.